Hotellihuone yrityksen käyttöön

| Luokittelu: VALO sijoituksena

Consept Finnrowing Oy tarjoaa asiakkaille kokemuksia hotellissa

Consept Finnrowing Oy:n toimitusjohtaja Veikko Sinisalo huomasi SSA:n hotellin ensimmäisen kerran Facebookin mainoksissa. Ensimmäinen mainos ei vielä herättänyt kiinnostusta, mutta kun mainos toistui, se houkutti tutustumaan aiheeseen lisää. Hotellihuone alkoikin tuntua vastaukselta yrityksen tarpeeseen, joten siitä päätettiin ottaa lisää selvää.

Laadukkaiden kuntosalilaitteiden tavaratalo kiinnostui Smart-huoneesta

Consept Finnrowing Oy tuo maahan laadukkaita kuntosalilaitteita aina kotisaleista suuriin kuntosaleihin. Vaikka kiintopiste sijaitsee varastoineen Imatralla, laajentuneen asiakaskunnan vuoksi varsinkin pääkaupunkiseudulle kaivattiin majoitus- ja kokoontumistiloja. Kun kiinnostus Baseen heräsi toistuvien mainosten myötä, lisätietoa löytyi kätevästi Googlen ja SSA:n omien sivujen kautta. Siitä olikin enää lyhyt matka yhteydenottoon.

”Sillä tiellä ollaan ja ostettiin yritykselle yksi Smart-huone!”

SSA:n hotellin tarjoamat tilat sopivat loistavasti kuntosalilaitteita esittelevän yrityksen käyttöön. Eivätkä vähiten siksi, että hotellin tiloihin toteutetaan kuntosali omilla laitteilla. Tämä mahdollistaa sen, että Consept Finnrowingin asiakkaat voivat käydä tutustumassa laitteisiin Basessa ja pääsevät myös testaamaan niitä kuntosaliympäristössä. Oma hotellihuone myös mahdollistaa palavereiden lisäksi yöpymisen niin asiakkaalle kuin yrityksen edustajillekin.

Asuntosijoittajaksi ilman aiempaa kokemusta

Hotellihuoneen ostaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta asuntosijoittamisesta. Hotellihuone on turvallinen ja kätevä tapa välttää esimerkiksi vuokramenot ja omistaa itse hotellitiloja Helsingistä joko omaan käyttöön tai eteenpäin vuokrattavaksi.

”Mieluummin tällainen hotellihuone, jossa on potentiaalia myös tuottaa meille päin. Jos vuokraisi toimiston, siitä olisi pelkkää kulua, mutta tästä ratkaisusta on meille myös hyötyä.” summaa Veikko.

Keskeisimpiä sijoituspäätökseen vaikuttavia tekijöitä olivat muun muassa seuraavat asiat:

– Halu mieluummin omistaa toimistotilaa kuin vuokrata sitä muilta.

– Hotellihuoneen omistamisen myötä mahdollistuu lainan saanti sitä vastaan.

– Yrityksen omat tarpeet yöpymis- ja toimistokäyttöön pääkaupunkiseudulla.

– Mahdollisuus tarjota asiakkaille kuntosalikokemusta omien laitteiden parissa Basessa ja yöpymismahdollisuus.

– Hotellin monipuolinen tarjonta siinä asuville.

Hotellihuoneen omistamisen tulevaisuuden näkymiä

Hotellihuoneen osto ei ollut mikään hätiköity päätös, vaan se oli ennen kaikkea tarpeeseen ja harkintaan pohjautuva hankinta, jonka uskotaan olevan riskitön ja varma. Yrityksen omassa käytössä sitä tullaan käyttämään arviolta 4–10 vuorokautta kuukaudessa.

Tuotto-odotuksiakin on mietitty, ja ne näyttävät hyviltä. Jos oma käyttöaste olisikin kuukaudessa nollassa, niin silloin tuotto voisi olla jopa kymmenen prosenttia. Se on houkutteleva ajatus!

Hotellihuone on kaikin puolin järkevä hankinta. Sen omistamisesta hyötyy koko yritys ja asiakkaat. Lisäksi hotelli on hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä keskustaa, Espoota, Vantaata ja lentokenttää. Hotelli on monipuolinen ja laadukas kokonaisuus sen kaikissa merkityksissä.

Monipuolisuutta ja hotellikokemuksen mukavuutta lisäävät muun muassa ravintolat, saunat ja muut oheispalvelut. Ja omistajan näkökulmasta miellyttävää on myös se, että hotellikokemukseen pääsee myös itse vaikuttamaan. Nämä ominaisuudet syövät sijoittajan riskin olemattomiin ja lisäävät hotellihuoneen omistamisen hyödyllisyyttä ja mukavuutta.