Timo Ilmolahti: ”Päätös hotellihuoneen ostamisesta syntyi “ekalta miettimältä” ”

|

Turkulaisella yrittäjällä Timo Ilmolahdella on kokemusta sijoittamisesta useamman vuoden ajalta. Aikaisemmin hän on sijoittanut ruutukaava-alueiden yksiöihin sekä pörssiosakkeisiin. Eräänä päivänä hänen tuttavansa soitti ja kysyi oliko hän kuullut SSA Base hotellikonseptista. Mielenkiinto heräsi ja tuttava esitteli sijoituskohteen Timolle. Päätös hotellihuoneen ostamisesta syntyi “ekalta miettimältä”.

Huippusijainti ja täysin uusi konsepti houkutteli sijoittamaan

Sijoituspäätöksen keskeisiksi tekijöiksi Timo mainitsi täysin uudenlaisen hotellikonseptin ja huippusijainnin. Timo uskoo, että tällainen konsepti tulee varmasti yleistymään tulevaisuudessa. Esimerkiksi lähellä sijaitseva Olympiastadion tuo erilaisten kisojen myötä kävijöitä hotelliin. Lisäksi Timo halusi hajauttaa pienimuotoista sijoitussalkkuaan.

“Onhan se mukavaa, että on aina paikka valmiina missä yöpyä, kun on työmatkalla Helsingissä! Ei tarvitse varata hotellia ja on jopa Spa-osasto odottamassa ”, Timo toteaa.

Base on yrittäjien kohtaamispaikka

Ilmolahti hankki hotellihuoneen yritykselle puhtaasti sijoitusmielessä, mutta käyttöä tulee myös osittain työntekijöille ja itselle. Hän uskoo, että tuotto tulee olemaan todella hyvällä tasolla.

“ Koen, että riskit tässä sijoituskohteessa ovat hyvin pienet, sillä uskon tähän hankkeeseen“.

Base hotellissa on ajateltu paljon yrittäjiä. Hotellissa on paljon neuvottelu- ja kokoustiloja, joissa yritykset voivat pitää erilaisia tilaisuuksia. Ilmolahti uskookin, että hotelli tulee olemaan tulevaisuudessa eri yrittäjien kohtaamispaikka.

Helppo lähteä omistajaksi

Base huoneita on myyty tällä hetkellä 262. Myynti on edennyt suotuisasti. Huonevarauksia on tehty 23 kappaletta tämän vuoden alusta lähtien. Ilmolahden mielestä SSA Group on miettinyt hyvän konseptin rahoitukselle.

“Tähän on järkevä lähteä mukaan, kun sijoitus ei sotke omaa kassavirtaa. Maksua lyhennetään järkevästi maksuerätaulukon mukaan “.