“ Tuttu sijainti ja sopiva hinta, ei kai siinä muuta ollut! “

|

Espoossa koko ikänsä asunut 22-vuotias Jasmiin Cole osti ensiasuntonsa As Oy Espoon Reviisorista Espoon Keskuksen vierestä. Jasmiin työskentelee lentoemäntänä Finnairilla. Uuteen omaan asuntoon hän pääsee muuttamaan huhtikuussa ja hän odottaa sitä innolla.

Haaveissa oma asunto

Jasmiin oli katsellut asuntoja jonkun aikaa Espoon alueelta kunnes Espoon Reviisori tuli vastaan noin vuosi sitten. Kohde herätti mielenkiinnon heti. Tällä hetkellä ensimmäiset Reviisorin talot ovat valmistuneet ja huhtikuussa valmistuvat loput talot, kuten myös Jasmiinin oma asunto.

“ Tuttu sijainti ja sopiva hinta, ei kai siinä muuta ollut! “, Jasmiin kertoo.

Selkeät tiedotteet rakentamisen edistymisestä

Ensimmäisen asunnon hankinta on jännittävää ja mielenkiintoista. Jasmiin on päässyt seuraamaan asunnon valmistumista tiedotteiden ja muutamien työmaakäyntien välityksellä. Hän kertoo, että tiedotukset rakentamisen edistymisestä ovat olleet erittäin selkeitä.

“ Ummikkona tässä ollaan liikkeellä, niin en osaa oikein verrata tiedottamista. Aika paljon on tullut tiedotteita ja välillä on tullut käytyä työmaalla katsomassa edistymistä. En tiedä onko tiedotus aina näin selkeää? ”, Jasmin miettii.

Jasmiin kertoo, että on aika vähän kysellyt SSA:lta mitään työmaan edetessä, mutta yllättyi positiivisesti, kun laittoi kysymyksen yritykselle. Vastaus tuli todella nopeasti.

Sosiaalinen media inspiroi

SSA Group päivittää kuvia asunnoistaan, projekteistaan ja ajankohtaisista aiheista sosiaaliseen mediaan. Sitä kautta Jasmiinin innostus asuntoon muutosta on kasvanut.

“ SSA:lla on todella miellyttävä Instagram tili, josta pääsee seuraamaan talojen valmistumisprosessia. Valmistuneet asunnot näyttävät moderneilta ja kodikkailta, ja kasvattavat entisestään innostusta muuttamaan. Oman taloyhtiön lisäksi bongasin myös muita SSA:n rakennuksia ja nyt tiedän, että jos tulevaisuudessa haluan ostaa uuden asunnon, niin voin käydä katsomassa mitä SSA rakentaa! “, Jasmiin kertoo.