“Ehdottomasti jos joku minulta kysyy, että kannattaako SSA:n asunnon ostaminen niin sanon, että kannattaa”

|

Espoolaisella tietotekniikan ammattilaisella Samuli Kaisanlahdella oli selkeät kriteerit uudelle asunnolle. Perheen koon kasvamisen myötä lisäneliöille oli tarvetta ja useamman vuoden omakotitalo-asumisen vaihtaminen kerrostaloasumiseen houkutteli. Juna-asema täytyisi olla lähellä ja perheen lasten koulu ei saisi vaihtua.

“Olimme myös kyllästyneitä siihen, että likaa ja roskaa kulkee kenkien kautta asuntoon ja kerrostalossa tämä ongelma on helppo poistaa! On mukava mennä kuivin jaloin omaan asuntoon. Tämän vuoksi rivitalo tai omakotitalo ei ollut meille vaihtoehto ”, Samuli kertoo.

Upea ja persoonallinen Espoon Reviisori vastasi tarpeisiin

Asunnon etsimisessä huomattiin nopeasti, että isoja neljän huoneen ja 100 neliön kerrostaloasuntoja ei ollut montaa tarjolla toivotulla postinumeroalueella Espoossa. SSA:n Reviisorin asunto ponnahti esiin Etuoven kautta, mutta jostakin syystä Samuli ei sitä ensiksi noteerannut. Vaimo esitteli kuitenkin saman asunnon ja kysyikin, että miksei se voisi olla tämä?

Pohdinnan jälkeen asunto vaikutti juuri oikealta Kaisanlahden perheelle. Myös ystävien palaute oli kannustavaa. “Upea” ja “persoonallinen” olivat hyvin asuntoa kuvaavia sanoja, jotka rohkaisivat Kaisanlahden perhettä ottamaan yhteyttä asunnon myyjään. Ostamisprosessi oli nopea ja suoraviivainen. Asuntokaupat saatiin tehtyä nopeasti.

Muutto helmikuun lopussa

Espoon Reviisorin asunnot valmistuvat Espoon Keskuksen lähelle uudelle kerrostalo-alueelle. Neljästä kerrostalosta kaksi kerrostaloa valmistuu helmikuun lopussa, jonne myös Kaisanlahden perhekin muuttaa.

“ Olemme kerran käyneet katsomassa asuntoa. Asunto oli betonipinnalla, mutta siitä sai riittävän kuvan pohjaratkaisusta ja itse asunnosta “.

Samuli on käynyt aktiivisesti myös rakennustyömaalla, jossa työporukka on ollut todella avuliasta. Rakennusprojektin etenemisestä kertovia tiedotteita Samuli olisi mielellään lukenut enemmänkin.

“ Työmaapäälliköt ovat jääneet illallakin juttelemaan minun kanssa, mikä on ollut todella ystävällistä. Erityiskiitokset SSA:n yhteyshenkilölle Elisa Kilpeläiselle, joka on vastannut kattavasti kysymyksiimme “.

“Ehdottomasti jos joku minulta kysyy, että kannattaako SSA:n asunnon ostaminen niin sanon, että kannattaa. Minusta SSA on vaikuttanut ammattimaiselta ja hyvältä rakennusfirmalta “, Samuli summaa.