Nuutti Hartikainen kertoo kokemuksiaan asunnon hankinnasta

|

As Oy Espoon Reviisorissa pidettiin työmaakierros tuleville asukkaille. Nuutti Hartikainen on yksi asunnonostaja, joka pääsi mukaan tutustumaan uusiin asuntoihin. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan jo maaliskuun alussa.

Nuutin mielestä työmaalla kaikki näytti olevan hyvällä mallilla pieniä “fiksailuja” vaille valmiina. “ Työn jälki ja laatu on hyvää. Listat on asennettu paikalle niinku pitää ja enää on oikeastaan muutamia pieniä korjauksia ja maalauksia jäljellä “, Nuutti kertoo.

Hartikainen kertoo, että hän kuuli ensimmäistä kertaa SSA Groupista heidän hotellihankkeen myötä. Tämän jälkeen tuttu välittäjä otti yhteyttä ja esitteli hänelle Espoon Keskuksen lähelle rakentuvan As Oy Espoon Reviisorin. Kaikki sopi Hartikaiselle täydellisesti ja hän solmi asuntokaupat omien sanojen mukaan ripeästi.

“ SSA:sta minulla on positiivinen ja innovatiivinen kuva. Kaikki yhteydet ovat toimineet erittäin hyvin ja vastauksia on saanu nopeesti, kun niitä on halunnut. Kaupantekotilanne ja kaikki sujui ihan kitkatta. Kyllä mä voisin suositella asunnon ostamista SSA:lta! “