FIXI Oy vaihtoi hotellimajoittumisen kodinomaisempaan ratkaisuun

|

Fixi Oy SSA Spotin asiakkaana

Palveluyritys FIXI Oy on käyttänyt SSA Spotin majoituspalveluja useasti. Aikaisemmin yritys on käyttänyt hotellien palveluita, mutta Spotista kuultuaan työntekijät yöpyvät mieluiten SSA Spotin kodinomaisissa asunnoissa.

SSA Spotin asuntoja on tarjolla pääkaupunkiseudulla ja niitä vuokrataan niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille. Hintataso useimpiin hotellihuoneistoihin verrattuna on edullinen, joten pitempiaikaiseen asunnon tarpeeseen Spotin huoneistot ovat erinomaisia.

Viihtyisät asunnot tuovat mukavuutta

Sami Pikkuaho FIXI Oy:stä kertoo heidän olevan oikeinkin tyytyväisiä asuntojen yleisilmeeseen ja toimivuuteen. Työntekijät tarvitsevat pääkaupunkiseudulla majoittumista yleensä 3–4 vuorokauden ajaksi, joten SSA Spotin asunnot ovat olleet mieluinen vaihtoehto hotellimajoittumiseen verrattuna.

Työmatkalaisten mielestä asuntojen kodinomainen sisustus on miellyttävämpi kuin hotellihuoneiden tyypilliset kalustukset. Kodikkuus SSA Spotin asunnoissa tulee erityisesti siitä, että ne ovat valmiiksi kalustettuja sekä kattavat asumisen perustarpeet. Niissä on lisäksi kiinnitetty huomiota kodinomaisiin ratkaisuihin, ja hotellihuoneisiin nähden niissä on usein enemmän oleskelutilaa.

Helppous on tärkeä seikka väliaikaista asuntoa valittaessa

FIXI Oy:n työntekijät ovat kokeneet SSA Spotin asuntojen käytön mukavaksi. Toimivalla koodilukolla varustettuun asuntoon on vaivaton tulla sekä asunnon käyttöön annetut ohjeet ovat selkeät ja helpot.

Myös asuntojen sijainti vaikuttaa asiakkaan tyytyväisyyteen merkittävästi. Työssä käyvillä vuokralaisilla asunnon löytymisen helppous sekä hyvät kulkuyhteydet ovat aivan ensiarvoisen tärkeitä seikkoja asuntoa valitessa. Myös rauhallinen ympäristö koetaan tärkeäksi, sillä se mahdollistaa hyvät yöunet.

FIXI Oy:ssä on koettu myös positiivisena seikkana se, että vuokra-aikaan on saanut helposti varattua lisäpäiviä, mikäli tarve on syystä tai toisesta ollutkin odotettua pidempi. SSA Spotin joustava ja nopea asuntojen varaaminen vähentää yöpaikkojen hankkimisesta koituvan stressin minimiin.

Asiakkaan toiveita kuunnellaan

Hotelliasumiseen tottuneet FIXI Oy:n työntekijät ovat kaikin puolin olleet todella tyytyväisiä, mutta eräs seikka on koettu puutteelliseksi. Nimittäin hotelliaamiaiseen tottuneet työntekijät ovat kaivanneet asuntoon aamiaispalvelua.

Aamiaispalvelu onkin otettu SSA Spotin asuntojen kehitettävien asioiden listalle, sillä asiakkaiden tyytyväisyys sekä toiminnan vaivattomuus on SSA Spotin toiminnan pääperiaatteet.

SSA Spot on kiinnostunut kuulemaan asiakkaittensa mielipiteitä ja kokemuksia asumisesta, mutta heidän toiveensa ja tarpeensa ovat myös hyvin kiinnostavia. Niiden avulla toimintaa ja asumisen mukavuutta voidaan kehittää yhä voimakkaammin asiakkaiden eduksi.