” Asunnossa oli kaikki mietitty asukkaan perustarpeet huomioiden ”

|

“ Kartoitin netistä kalustettuja asuntoja minulle ja kahdelle kissalle. Olin moneen majoituspalveluun yhteydessä ja SSA Spotista reagoitiin nopeasti majoitustarpeeseeni “, kertoo Anu Simell asiakaskokemuksestaan.

Anun mielestä Spotin asunnot olivat kuvattu kivasti ja ne olivat siistin näköisiä. Tuli tunne, että tuollaiseen olisi mukava majoittua. Hän mainitseekin, että asuntoa valittaessa oli tunnepuoltakin mukana.

Myyntipalvelun nopea reagointi ja palveluinto

SSA Spotin myyntipalvelussa työskentelee tällä hetkellä kolme työntekijää. Mari Pääkkönen toimii myyntiryhmän päällikkönä. Viljami Lahtinen ja Matias Pöyhtäri vastaavat asiakkuuksista. He tekevät yhdessä majoituskartoituksia ja vastaavat asiakkaiden muuttuviin majoitustarpeisiin.

“ Soitin Spotin myyntipalveluun ja Viljami vastasi puhelimeen. Olin silloin suivaantunut, kun en ollut saanut mistään vielä asuntoa tai edes kunnollista vastausta. Viljamilla oli hyvä huumorintaju, kun kerroin tilanteestani ja pidin oikein myyntipuheen, miksi minut tulisi majoittaa. Meillä synkkasi samantien “, Anu kertoo.

Spotin asunnoissa on mahdollista yöpyä sekä lyhytaikaisesti että pitkäaikaisesti. Asunnoissa yöpyy matkailijoita, työmatkalaisia sekä muuttuvien elämäntilanteiden myötä erilaisia asiakkaita.

“ Kerroin avoimesti kaaottisesta elämäntilanteestani, että nyt on pakko saada asunto sekä pakko saada kissani mukaan. Olin myös valmis maksamaan lisämaksua kissojeni majoittamisesta “, Simell jatkaa.

“ Viljamilla oli hyvä suhtautuminen asiaan. Hän on nuori ja ennakkoluuloton, hoiti asiat erittäin jämäkästi kertoen reaaliteetit ja kunnioittaen yrityksen sääntöjä “, Simell kehuu.

Lomailijan ideaaliasunto

Simellin mielestä SSA Spotin asuntojen etuna on kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi iso yritys pystyy vastaamaan monen eri majoittujan tarpeeseen. Asunnoissa ei ole tunteita herättäviä esineitä, joista varoteltaisiin jatkuvasti asiakkaille. Sijainnit on myös erittäin hyviä. Esimerkiksi Tikkurilan asunnosta on loistavat kulkuyhteydet niin lentokentälle kuin Helsinkiin. Tikkurilassa on myös laaja palvelutarjonta päivittäisiin tarpeisiin.

“ Asunnoissa on kaikki mietitty asukkaan perustarpeet huomioiden. Pinta-materiaalit ovat valittu hyvin kestäviksi ja tarvittavat koneet ja kalustot löytyy. Tämä on sellainen lomailijan ideaali asunto “

Anu Simellin majoitus jatkuu maaliskuun alkuun saakka ja hän on ollut erittäin tyytyväinen majoitukseen. Hän kehuu erityisesti henkilökuntaa, jotka tervehtivät iloisesti käydessään siivoamassa ja huoltamassa asuntoja. Heidän kanssaan Anu on monesti rupatellut niitä näitä.

“ Minun elämäntilanteessani tuntuu siltä, että olisin päässyt turvaan ja rauhoittumaan tänne. Täällä on todella turvallinen olo. Pihat ja asunnot ovat hyvin siistejä. Olen myös tyytyväinen jätteiden lajittelumahdollisuuteen, joka kertoo majoitusyrityksen ekologisesta vastuusta! “ Anu tiivistää.