Marko Siitonen: Spotin asunnot verrattavissa hotellihuoneisiin

|

“Mielestäni asuntoja voi verrata käytännössä täysin hotellihuoneisiin. Niistä löytyy kaikki meille tarvittava. Siisteys on ihan viimeisen päälle ja aina löytyy useammatkin puhtaat lakanat ja pyyhkeet! Majoittuminen on sujunut erittäin hyvin! “, Marko Siitonen kertoo.

Marko Siitonen työskentelee projektipäällikkönä Johnson Controls Finland Oy:ssa. Heillä oli ollut yrityksessä selkeä majoitustarve jo pidemmän aikaa. Nettiä selaillessaan Marko oli törmännyt SSA Spotin majoituspalveluihin ja päättänyt ottaa yhteyttä Spottiin. Tämän jälkeen sovittiin palaveri ja siitä lähti hommat rullaamaan eteenpäin. Jokainen yrityksen työntekijä voi ottaa yhteyttä tarvittaessa suoraan SSA Spotin Pöyhtärin Matiakseen ja varata majoituksen. Marko ja hänen yrityksensä henkilöstö on majoittunut Spotin asunnoissa nyt muutaman kuukauden.

Selkeä toimintamalli tekee majoittumisesta helppoa

“Varauksen tehdessä tulee sähköposti, jossa löytyy osoitteet ja muut tarvittavat tiedot. Ovilukon koodi lähetetään aina vielä erikseen majoittujan puhelimeen, joka on erittäin hyvä systeemi. Koodilukko toimii hyvin ja se on mielestäni todella kiva ja helppokäyttöinen. Mitään negatiivista en ole kuullut henkilöstöltämme! Tällainen majoitus on meille juuri sitä mitä me haluttiin”, Marko kehuu.

SSA Spotin asunnot ovat moderneja ja kodikkaita. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja niistä löytyy paljon erilaisia mukavuuksia. Jokaisesta asunnosta löytyy pyykinpesukone ja kodinomaiseen asumiseen tarvittavat perustarpeet. Tällä hetkellä asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ne soveltuvat niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen.

“Palvelu on ollut loistava meille ja se toimii juuri niin kuin pitää. Minun mielestäni ei palvelussa tällä hetkellä ole mitään kehitettävää”, Marko kiteyttää.