”Tästä voi antaa kyllä hyvät pisteet”, Consti Oy asiakaskokemus

|

Sotilastorpantien tyytyväiset asiakkaat

Asentajilleen pääkaupunkiseudulta sopivaa asumismuotoa etsinyt Tero Lähteenmäki Consti Oy:ltä tuli valinneeksi SSA Spotin kalustetut asunnot aluksi aivan sattumalta. Netin tarjoamien väliaikaisten asuntojen sekä hotellihuoneiden valikoimasta esiin nousivat edulliset SSA Spotin asunnot hyvien kuvien avulla. Aikaisempaa kokemusta SSA:n asunnoista ei ollut, mutta asunnon sopiva sijainti Espoossa sekä hyvät kulkuyhteydet auttoivat valinnassa.
SSA Spotin asunnoista Sotilastorpantieltä löytyi asennusporukalle sopivat kahdenhengen huoneet, jolloin asentajille tarjoutui rauhalliset ja mukavat yösijat sekä rentoutumispaikat. Tyylikkäästi kalustetut asunnot saivat asentajilta kehuja, joten valinta meni heidän osaltaan aivan nappiin.

Helppoa majoittumista

Asennusporukan majoittaminen ei ole aina yrittäjälle helppo tehtävä. Huonosti valittu hotelli- tai vuokra-asuntomajoittuminen saattavat aiheuttaa valituksia työnantajan suuntaan. SSA Spotin asuntoon majoittuneet työntekijät ovat antaneet kiitosta hyvästä asumisratkaisusta, joten se ilahduttaa erityisesti myös työnantajaa.
SSA:n asiakaspalvelu on ollut miellyttävää heti asuntojen kyselemisestä lähtien, ja se onkin ollut yksi suurimpia asiakastyytyväisyyden takaajia. Lisäksi asunnon sijainti sekä sopivat parkkipaikat ovat kasvattaneet tyytyväisyyttä. SSA Spotin asunnoissa majoittuneet asentajat kiittelivätkin hyviä parkkialueita ja tiloja.
”Asiakaspalvelu ja majoittuminen ovat toimineet kyllä todella hyvin. Tästä voi kyllä antaa hyvät pisteet ja palautteet. Homma on toiminut”, kiittelee SSA Spotin vuokra-asuntoja asentajiensa puolesta käyttänyt Lähteenmäki. Työajat ovat usein vaihtelevia ja vuokra-asunnon tarve saattaa pitkittyä, mutta SSA Spotin asuntoon lisäajan varaaminen on sujunut helposti ja mutkattomasti.

Koodilukko tuo helpotusta

Usein väliaikaisia asuntoja käyttävillä menee aikaa avaimien noutamiseen ja palauttamiseen. SSA Spotin asuntoihin pääsee sisälle ilman erillistä kirjautumista tai avainta, tarvitaan vain varauksen yhteydessä annettu koodi, joka näppäillään oven koodilukkoon.
Etenkin työmatkalaisille tällainen joustava toiminta on eduksi ja Sotilastorpantiellä asuneet asentajat ovatkin kokeneet koodilukon toimivaksi ratkaisuksi: ”Koodilukko oli meidän tapauksessa oikein hyvä ja käytännöllinen, kun ei tullut mitään avaimien hakuja ja muita turhia ajelemisia siellä päässä. Se on kyllä ollut hyvä ratkaisu.”

Siistit tilat eduksi työmatkalaisille

SSA Spotin kalustetut asunnot ovat olleet miellyttävät majoittumistilat asentajille. Hyväkuntoiset ja erittäin siistit tilat lisäävät viihtyvyyttä, ja toimivat palvelut tekevät asumisesta mukavaa. Kiitosta on tullut erityisesti siivoajan käymisestä asunnossa.
Etenkin nuoremmat asukkaat ovat arvostaneet myös sitä, että asunnoissa on toimiva internet-yhteys. ”Meillä on siellä ollut muutaman nuorempi asentaja joukossa, joten pojat ovat olleet kiitollisia siitä, että kaikki toimii moitteettomasti ja illalla saa Netflixin pyörimään.”
Tyytyväisten kokemusten ansiosta Lähteenmäki on ehdottomasti jatkossakin valmis valitsemaan SSA Spotin asunnot työntekijöilleen, mikäli majoitustarvetta löytyy.