Viemäritohtori Oy:n asiakaskokemus majoittumisesta

|

Spotin majoituspalveluja ahkerasti käyttävä Viemäritohtori Oy tekee viemärin kuvauksia, avauksia ja sukituksia ympäri Suomea. Työntekijöillä on pitkäkestoisia työmaita, jonka vuoksi he tarvitsevat pidempiaikaisia majoituksia pääkaupunkiseudulta.

Hyvät kuvat herättivät kiinnostuksen

Viemäritohtori Oy:n hallituksen jäsen Pentti Karttunen kertoo, että he tutustuivat ensimmäistä kertaa Spotin asuntoihin netin kautta.

“ Ihan netin ihmeellisestä maailmasta löysin asunnot! Laadukkaat kuvat ja hinta-laatusuhde kiinnittivät huomioni “, Pentti kertoo.

Ensimmäiset varaukset Viemäritohtori Oy teki suoraan Spotin verkkosivuilta. Tämän jälkeen Viljami Lahtinen SSA Spotilta otti yhteyttä Penttiin ja he alkoivat rakentamaan yhteistyösopimusta jatkuvan majoitustarpeen vuoksi.

Asunnot yllättäneet positiivisesti

Pentti Karttunen kertoo, että asunnot ovat yllättäneet positiivisesti joka kerta. Asuntojen taso on ollut laadukas. Ne ovat olleet siistejä ja koodilukot ovat toimineet moitteettomasti aina.

“ Palvelualttius Spotin puolelta on ollut erinomaista “, Pentti kiteyttää.

Pentti on sitä mieltä, että Spotin asuntojen hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä.

“ Asunnoissa on hyvät keittiövälineet ja mahdollisuus itse valmistaa ruokaa. Puhtaat petivaatteet aina valmiina sekä suihkut ja pyyhkeet. Jos vertaa hintatasoa Etelä-Suomessa, niin ei mistään löydy tämän tasoisia asuntoja!  “, Pentti jatkaa.

Asiakkaita kuunnellaan

Spotilla mietitään jatkuvasti miten palvelua ja asuntoja voitaisiin kehittää. Asiakkailta pyritään saamaan palautetta mahdollisimman paljon.

Viemäritohtori Oy:n työntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä majoitukseen. Pentti kertoo, että työntekijöiltä ei ole kertaakaan tullut negatiivista palautetta asuntojen laadusta.

“Se toimivuus! Tykkään, että saa henkilökohtaista palvelua ja otetaan yrityksen tarpeet huomioon. Ja se helppous! Tiedetään, kun majoitus alkaa tiettynä päivänä, niin se alkaa, ja koodit tulee täsmällisesti ajoissa. Työntekijöidenkin vaatimustaso kasvaa kokoajan, kun he reissaavat paljon, niin se on hirmu tärkeää, että on hyvät puitteet asumiseen “, Pentti sanoo.

Pentin mielestä kehitystä voisi olla kahdessa asiassa.

“ Sängyt voisivat olla vielä laadukkaampia ja maksaisin niistä jopa mielelläni lisähintaa. Olisi myös hienoa, että asuntoon voisi tilata pientä evästä esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen “, Pentti miettii.

Asiakaspalautteet on huomioitu Spotilla. Spotin asuntojen valikoima laajenee ja parhaillaan kalustetaan uusia Espoon Reviisorin asuntoja, joihin tulee uudet ja laadukkaat mittatilaussängyt.