SSA PROJECT

SSA Project rakentaa ihastuttavia kaupunkikoteja
Helsingin Alppikylään

SSA PROJECT

SSA Project rakentaa ihastuttavia kaupunkikoteja
Helsingin Alppikylään

SSA PROJECT

SSA Project rakentaa ihastuttavia kaupunkikoteja
Helsingin Alppikylään

SSA PROJECT

SSA Project rakentaa ihastuttavia kaupunkikoteja
Helsingin Alppikylään

As Oy Helsingin Alppikukka

Huoleton arki uudessa taloyhtiössä urbaanissa Alppikylässä

As Oy Helsingin Alppikukka sijaitsee ihastuttavassa Alppikylässä. Alppikylä on kaupunkimainen pientaloalue, jolle on ominaista keskieurooppalainen ilme värikkäine julkisivuineen. Alppikukassa on 17 erikokoista kotia, joihin on oma sisäänkäynti luhtikäytävältä.

Alppikylä sijaitsee aivan Lahdenväylän läheisyydessä, joten omalla autolla liikkuminen on sujuvaa ja helppoa.Lähimmälle bussipysäkille on matkaa alle sata metriä.

Palvelut ja ulkoilumaastot ovat Alppikukassa lähellä. Suurmetsäntien virkistysalueet ja Malmin lentokentän ympärys tarjoavat lenkkeilymaastoja ja talvella yhden kaupungin parhaista pulkkamäistä ja hiihtoladuista! Alppikylässä toimii päiväkoti ja lähikauppa. Koulut, kirjasto, terveysasema, apteekki, uimahalli ja muut peruspalvelut sijaitsevat vajaan kilometrin päässä.

Montaa kotia ei enää ole jäljellä, varaa pian omasi!

Kauniita puutaloja

Alppikylä on saanut nimensä alppimaita muistuttavasta kalliomaisemasta. Ensimmäiset asutukset ovat tulleet 1900-luvun alussa ja tästä muistuttavatkin kauniit, vanhat puutalot uusien talojen välissä. Näissä taloissa aistit aitoa puutaloasumisen tunnelmaa.

Alppikylän tunnelma on kylämäinen ja ihanan Keski-Eurooppalainen. Pienessä yhteisössä on helppoa ja turvallista asua.

Kodikas taloyhtiö

Asunto Oy Helsingin Alppikukka on kodikas, mukavan pieni taloyhtiö jossa on yhteensä 17 asuntoa. Kaikki asunnot on suunniteltu huolellisesti silmälläpitäen viihtyisyyttä, ekologisuutta ja käytännöllisyyttä.

Alppikukka käsittää kaksi luhtitaloa. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä kolmeen huoneeseen ja huoneistojen koot 32,5-72,5 m2. Yhtiön 11 autopaikkaa sijaitsevat piha-alueella ja ne myydään osakkeina.

Palveluita ja ulkoilumaastoja

Lähistöllä sijaitsee kaikki päivittäin tarvittavat palvelut aina kouluista päiväkotiin ja kauppoihin. Kirjasto, terveyskeskus, uimahalli ja liikuntapuisto tuovat arkeen lisää iloa.

Kotiovelta avautuvat erinomaiset ulkoilumaastot koko perheelle. Malmin lentoaseman ympärys tarjoaa kesällä lenkkipolut ja talvella hiihtoladut. Lahdenväylän toisella puolella sijaitseva kaivantopuisto ja Vaaralan lammet ovat kauniita retkikohteita.

Varausohjeet

Näin varaat kotisi Alppikukasta

1. Selaa ladattavaa materiaalia ja löydä sopiva kotisi.

2. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme varaataksesi asunnon.

3. Kaupat tehdään, kun ennakkomarkkinointi päättyy ja myynti alkaa. Alppikukassa on yhtiölaina, joka on noin 60% asunnon velattomasta hinnasta. Yhtiölainan tarjoaa Danske Bank.

4. Tee sisustusvalinnat kotiisi nykyaikaisesta valikoimastamme.

5. Odota kotisi valmistumista. Me pidämme sinut ajan tasalla kuukausittaisella kirjeellä ja autamme tarvittaessa. Rakentamisen aikana maksat asunnon myyntihintaa maksuerätaulukon mukaan.

Ennakkomarkkinointiaineisto

Lataa tästä käyttöösi ennakkomarkkinointiaineisto. Huomioithan, että tiedot voivat vielä muuttua ja lopulliset yksityiskohdat määritellään kaupantekovaiheessa.

As Oy Helsingin Alppikukka

Perustiedot

NimiAs Oy Helsingin Alppikukka
KatuosoiteHevosmiehenkatu 1-3, 00770 Helsinki
RakennustyyppiLuhtitalo
Arvioitu valmistuminenAikaisintaan 10/2021
Asuntojen lukumäärä17

Tontti

TonttiVuokratontti
VuokranantajaHelsingin kaupunki
AsemakaavaLisätietoa ympäristöstä ja kaavoituksesta antaa Helsingin Kaupunki

Voin vahvasti suositella Alppikylää asuinalueena kenelle tahansa. Alppikylän sijainti on liikkuvalle ihmiselle erinomainen. Täältä pääsee kätevästi valtaväylille omalla autolla tai bussilla keskustaan. Myös luonto on lähellä ja lähiliikuntapaikat jalkapallokenttineen, tenniskenttineen ja uimahalleineen ovat kivenheiton päässä. Täällä on kiva pieni kyläyhteisö, jossa naapuria tervehditään. Täällä on mukava ja turvallinen asua. Tervetuloa Alppikylään!”

Alppikylän asukas, mies 30 vuotta

Kysyttävää? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Voit myös olla suoraan meihin yhteydessä.
Tutustu asuntoihin lisää tästä