SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

 

 

 

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

Arvoasunto Espoon juna-aseman vieressä uudella asuinalueella

Keväällä 2019 valmistunut Espoon Reviisori on rakennettu loistavalle paikalle puolen kilometrin päähän Espoon keskuksesta. Omalla autolla tavoitat helposti muun pääkaupunkiseudun Turun moottoritien ja kehä III kautta. Kävelymatkan päässä sijaitsevalta asemalta pääset sujuvasti Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa.

Espoon Reviisori muodostuu neljästä 3-5 kerroksisista asuintaloista, jotka yhdessä muodostavat kotoisan puistomaisen sisäpihan. Etelän puoleiset talot ovat kolmekerroksisia, jotta auringon valo pääsee paistamaan sisäpihalle ja saunaosastojen terassille.

Reviisorin ulkoseinät on tehty teräsbetonielementeistä, jotka viimeisteltiin kevyiden pintalevyjen sijaan antiikkitiilillä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muurasivat julkisivun kivi kerrallaan paikan päällä.

Espoon Reviisorista löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Asuntoja Reviisorissa on kaikkiaan 96kpl, joista 6 on vielä vapaana. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen ja huoneistojen koot 27-103 m2. Yhtiöstä löytyy vielä muutama vapaa liiketila, jotka on mahdollista vuokrata tai ostaa.

Rakennamme aidosti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy. Arvokas koti henkii tyylikkyyttä ja ajaton suunnittelu takaa, että asunnot näyttävät vuosienkin päästä kauniilta.

Asunnoissamme on reilun huonekorkeuden ja tavallista suurempien ikkunoiden ansiosta avara tunnelma. Asunnot on sisustetu laadukkailla pintamateriaaleilla.

Asumismukavuudesta huolehtii korkeatasoinen lattialämmitys. Kodin pinnat pysyvät miellyttävän lämpiminä ja sisäilmankosteus sopivana. Lisäksi moderni lattialämmitys vaikuttaa kodin äänieristykseen.

Tutustu Espoon Reviisoriin

Perustiedot

NimiAsunto Oy Espoon Reviisori
KatuosoiteReviisorinkatu 10, 02770 Espoo
RakennustyyppiKerrostalo
Rakennusvaihe Valmis
ValmistumisajankohtaKevät 2019

Rakennuksen kuvaus

RakennusaineTeräsbetoni, tiili
LämmitysKaukolämpö
RakentajaSSA Project Oy
IlmanvaihtoKoneellinen ilmanvaihto
Autopaikat46kpl
Vapaat asunnot6/96

Tontti

TonttiVuokratontti
Tontin pinta-ala3042m2
VuokranantajaEspoon kaupunki
Vuokrasopimus18.10.2077 asti

Lähellä palvelut, liikenneyhteydet ja luonto

Reviisori sijaitsee rauhallisella alueella Espoon keskuksen tuntumassa. Asunnosta on nopea liikkua Helsingin keskustaan tai lähikaupunkeihin niin omalla autolla kuin junalla: Espoon asema sijaitsee kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa!

Läheltä Reviisoria löytyvät myös päiväkodit ja koulut aina ala- ja yläasteesta lukioon ja ammattikouluun. Kauppakeskus Entresse taas tarjoaa päivittäistavarat ja suuren määrän erikoisliikkeitä sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Ikeallekin on matkaa vain kolme kilometriä!

Reviisori on myös luonnonläheinen asuinpaikka. Lähiympäristöstä löytyvät erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten uimahalli sekä Keskuspuiston ulkoilureitit ja hiihtoladut.

Valitse asunto pohjakartasta

Näet asunnon tarkemmat tiedot klikkaamalla pohjakuvaa alla

Valitse talo
  • A
  • B
  • C
  • D
Valitse kerros
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jätä yhteydenottopyyntö Espoon Reviisorista

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Asuntomyynti

Kysyttävää? Ole minuun yhteydessä.