SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

 

 

 

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

SSA GROUP

Uusi koti
Espoon Reviisorista

SSA Project rakensi tyylikkään ja laadukkaan taloyhtiön Espoon Keskukseen

Keväällä 2019 valmistunut Espoon Reviisori on kaunis ja tyylikäs kohde Espoon Keskuksen tuntumassa. Kohteen rakennustyöt etenivät kokonaisuudessaan odotusten mukaisesti ja aikataulussa. Kohde sai hyvää palautetta osakkeenostajilta, jotka olivat tyytyväisiä erityisesti rakentamisen laatuun ja ratkaisuihin. Erityisen hienon tästä kohteesta tekee ylimpien kerrosten kattohuoneistot, jotka ovat todellisia arvoasuntoja ja kauniisti suunniteltu ja toteutettu sisäpiha.

Espoon Reviisori muodostuu neljästä 3-5 kerroksisista asuintaloista, jotka yhdessä muodostavat kotoisan puistomaisen sisäpihan. Etelän puoleiset talot ovat kolmekerroksisia, jotta auringon valo pääsee paistamaan sisäpihalle ja saunaosastojen terassille.

Reviisorin ulkoseinät on tehty teräsbetonielementeistä, jotka viimeisteltiin kevyiden pintalevyjen sijaan antiikkitiilillä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muurasivat julkisivun kivi kerrallaan paikan päällä.

Espoon Reviisorista löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Asuntoja Reviisorissa on kaikkiaan 96kpl, joista 6 on vielä vapaana. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen ja huoneistojen koot 27-103 m2. Yhtiöstä löytyy vielä muutama vapaa liiketila, jotka on mahdollista vuokrata tai ostaa.

Rakennamme aidosti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy. Arvokas koti henkii tyylikkyyttä ja ajaton suunnittelu takaa, että asunnot näyttävät vuosienkin päästä kauniilta.

Asunnoissamme on reilun huonekorkeuden ja tavallista suurempien ikkunoiden ansiosta avara tunnelma. Asunnot on sisustetu laadukkailla pintamateriaaleilla.

Asumismukavuudesta huolehtii korkeatasoinen lattialämmitys. Kodin pinnat pysyvät miellyttävän lämpiminä ja sisäilmankosteus sopivana. Lisäksi moderni lattialämmitys vaikuttaa kodin äänieristykseen.

Tutustu Espoon Reviisoriin

Perustiedot

NimiAsunto Oy Espoon Reviisori
KatuosoiteReviisorinkatu 10, 02770 Espoo
RakennustyyppiKerrostalo
Rakennusvaihe Valmis
ValmistumisajankohtaKevät 2019

Rakennuksen kuvaus

RakennusaineTeräsbetoni, tiili
LämmitysKaukolämpö
RakentajaSSA Project Oy
IlmanvaihtoKoneellinen ilmanvaihto
Autopaikat46kpl
Vapaat asunnot6/96

Tontti

TonttiVuokratontti
Tontin pinta-ala3042m2
VuokranantajaEspoon kaupunki
Vuokrasopimus18.10.2077 asti