Uusi koti Espoon Reviisorista

Varaa asuntosi nyt ja hyödynnä talvietu! Saat autohallipaikan puoleen hintaan! (ovh 19 000e) Kampanja koskee vain uusia kauppoja.

Arvoasunto Espoon juna-aseman vieressä uudella asuinalueella

Keväällä 2019 valmistuva Espoon Reviisori rakennetaan loistavalle paikalle puolen kilometrin päähän Espoon keskuksesta. Omalla autolla tavoitat helposti muun pääkaupunkiseudun Turun moottoritien ja kehä III kautta. Kävelymatkan päässä sijaitsevalta asemalta pääset sujuvasti Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa.

Espoon Reviisori muodostuu neljästä 3-5 kerroksisista asuintaloista, jotka yhdessä muodostavat kotoisan puistomaisen sisäpihan. Etelän puoleiset talot ovat kolmekerroksisia, jotta auringon valo pääsee paistamaan sisäpihalle ja saunaosastojen terassille.

Reviisorin ulkoseinät on tehty teräsbetonielementeistä, jotka viimeistellään kevyiden pintalevyjen sijaan antiikkitiilillä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muuraavat julkisivun kivi kerrallaan paikan päällä.

Espoon Reviisorista löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Asuntoja Reviisoriin rakennetaan kaikkiaan 96kpl. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen ja huoneistojen koot 27-103 m2. Yhtiössä on myös neljä erikseen myytävää autotallia ja viisi liiketilaa katutasossa.

Asuntomyynti

Kysyttävää? Ole minuun yhteydessä.

Perustiedot

NimiAsunto Oy Espoon Reviisori
KatuosoiteReviisorinkatu 10, 02770 Espoo
RakennustyyppiKerrostalo
Rakennusvaihe Rakenteilla
ValmistumisajankohtaKevät 2019

Rakennuksen kuvaus

RakennusaineTeräsbetoni, tiili
LämmitysKaukolämpö
RakentajaSSA Project Oy
IlmanvaihtoKoneellinen ilmanvaihto
Autopaikat46kpl
EnergialuokkaC

Tontti

TonttiVuokratontti
Tontin pinta-ala3042m2
VuokranantajaEspoon kaupunki
Vuokrasopimus18.10.2077 asti

Jätä yhteydenottopyyntö As Oy Espoon Reviisorista

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lähellä palvelut, liikenneyhteydet ja luonto

Reviisori sijaitsee rauhallisella alueella Espoon keskuksen tuntumassa. Asunnosta on nopea liikkua Helsingin keskustaan tai lähikaupunkeihin niin omalla autolla kuin junalla: Espoon asema sijaitsee kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa!

Läheltä Reviisoria löytyvät myös päiväkodit ja koulut aina ala- ja yläasteesta lukioon ja ammattikouluun. Kauppakeskus Entresse taas tarjoaa päivittäistavarat ja suuren määrän erikoisliikkeitä sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Ikeallekin on matkaa vain kolme kilometriä!

Reviisori on myös luonnonläheinen asuinpaikka. Lähiympäristöstä löytyvät erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten uimahalli sekä Keskuspuiston ulkoilureitit ja hiihtoladut.

Esittelyvideo

Asumismukavuutta ja laatua

Rakennamme aidosti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy. Arvokas koti henkii tyylikkyyttä ja ajaton suunnittelu takaa, että asunnot näyttävät vuosienkin päästä kauniilta.

Asunnoissamme on reilun huonekorkeuden ja tavallista suurempien ikkunoiden ansiosta avara tunnelma. Sisustamme asunnot laadukkailla pintamateriaaleilla.

Asumismukavuudesta huolehtii korkeatasoinen lattialämmitys. Kodin pinnat pysyvät miellyttävän lämpiminä ja sisäilmankosteus sopivana. Lisäksi moderni lattialämmitys vaikuttaa kodin äänieristykseen.

Aloita varaaminen valitsemalla haluamasi asunto pohjakartasta

Valitse talo
  • A
  • B
  • C
  • D
Valitse kerros
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5