Hotellitoimialan edelläkävijä.

SSA Base Helsinki-hotelli valmistuu kesällä 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109

Omista hotellihuone Helsingistä Suomen parhaimpien kysyntätekijöiden ääreltä

SSA Base yhdistää majoitus- ja toimistotilat samaan rakennukseen sekä tarjoaa modernin toimintaympäristön liikematkustajille, joilla on toistuva tarve hotellimajoittumiselle pääkaupunkiseudulla.

Basessa on majoittumisen lisäksi loistavat puitteet työn tekemiseen, asiakkaiden tapaamiseen, seminaarien järjestämiseen, oman yritystoiminnan harjoittamiseen ja verkostoitumiseen sekä virkistäytymiseen.

Ensimmäinen Base-konseptin mukainen 440 huoneen hotelli valmistuu vuonna 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109.

Helsingin Base-hotelli on Suomen suurimpia hotellihankkeita ja kansainväliseen hotellimarkkinaan tähtäävä hotellikonsepti.

Perustiedot

NimiKOY Base Helsinki
KatuosoiteMannerheimintie 109, 00280 Helsinki
RakennustyyppiHotellikiinteistö
Rakennusvaihe Rakenteilla
Valmistumisajankohta06/2020

Rakennuksen kuvaus

RakennusainePääasiallisesti betoni
LämmitysMaalämpö, Kaukolämpö
RakentajaSSA Group Oy
IlmanvaihtoKoneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä
AutopaikatAutohallipaikkoja 155kpl

Tontti

TonttiVuokratontti
VuokranantajaHelsingin kaupunki
Selvitys tontistaTontin omistaa Helsingin Kaupunki
Vuokrasopimus30 vuodeksi eteenpäin. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin.

Tuottoarviolaskuri

Tuottoarviolaskurin avulla voit itse arvioida hotellihuoneen tuottoja ja muita taloudellisia hyötyjä. Lähetämme salasanan tuottoarviolaskuriin sähköpostitse.
 
Siirry tuottoarviolaskuriin

Pääkaupunkiseudun kannalta keskeinen sijainti

Hotelli sijaitsee pääkaupunkiseudun keskeisimmällä sijainnilla Mannerheimintiellä keskuspuiston läheisyydessä lyhyen raitiovaunumatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotellin asiakkaita eivät ole ainoastaan Helsinkiin matkustavat, vaan sitä käyttävät keskeisen sijaintinsa vuoksi myös Espooseen ja Vantaalle suuntaavat hotellivieraat.

Lentokentältä Base-hotellille matka taittuu autolla noin 15 minuutissa, eli hotelli palvelee hyvin myös lentomatkustajia. Lähellä sijaitsevat mm. paljon hotellivieraita tuovat Hartwall-areena, Messukeskus, Olympiastadion, Linnanmäki, Yliopistollinen sairaala ja Oopperatalo.

Base-hotellissa kymmenet yritykset ja yksityishenkilöt omistavat hotellin ja tuovat sitä kautta myös käyttöastetta hotellille. Hotellin sijainti on PK-seutua ajatellen keskeinen ja näin ollen toimiva myös yrityksen toimipaikkana, tukikohtana.

Erityisesti omalla autolla liikuttaessa Ruskeasuon sijainti on kaupungin keskustaa parempi vaihtoehto, jos ei ole tarvetta päästä heti suoraan keskustaan tai jäädä sinne. Jos ja kun keskustaan tai muuhun suuntaan pitää päästä, hyviä julkisia yhteyksiä on useita. Ulkoilusta pitävä puolestaan arvostaa Keskuspuiston läheistä sijaintia.

Tutustu SSA Base Helsinki -hotellin sisätiloihin

SSA Base Helsinki -hotellikiinteistö

Turvallisen ja viihtyisän toimintaympäristön takaamiseksi hotelliin kuuluvat huoneiden lisäksi myös kaikki perinteisen hotellin palvelut:

 • reception
 • lounge
 • ravintolat
 • edustustiloja
 • pieni kuntosali
 • kioski
 • muita rakennuksen käyttöä palvelevia tiloja
 • 155 autopaikkaa käsittävä 2-kerroksinen parkkihalli
 • ylellinen sauna- ja kylpylä osasto hotellin kattokerroksessa sijaitsee

Hotellihuoneet

Hotellissa on tarjolla kahta erikokoista Base-huonetta; kahden hengen Smart-huoneita ja jopa neljän hengen Large-huoneita. Huoneet on varustettu muuntokalusteilla, joka mahdollistaa huoneen monipuolisen käytön ja nopean muuntumisen. Työnteko ja nukkuminen nivoutuvat näin luontevaksi osaksi huoneen käyttöä ja vaihtuvaa päivärytmiä.

SSA Base -hotellin huoneratkaisu on suunniteltu palvelemaan tasavertaisesti kahta eri toimintoa; työntekoa ja nukkumista. Huoneen tilaratkaisuja on hiottu jo useiden vuosien ajan yhteisten hankkeiden parissa sisustusarkkitehti Minna Hurmeen kanssa. Viimeisten viiden vuoden aikana työstetty miniasuntokonsepti on nyt jalostunut pieneksi hotellihuoneeksi, joka tarjoaa pitkälti samanlaiset puitteet kuin pieni yksiö.

Huone on pintamateriaaleiltaan ja kiintokalusteratkaisuiltaan käytännöllinen ja helppohoitoinen, ei ylimääräisiä koloja tai jalkoja. Tunnelmaltaan huone on kuin lämminhenkinen pesä, paikka rauhoittumiselle kaupunkikiireen keskelle. Lämpimien sävyjen ja pintojen muodostamasta tilasta on suunniteltu harmoninen ja helposti lähestyttävän kodikas.

Base Smart 181 750€

Täysin varusteltu ja kalustettu Smart-huone sopii työtilaksi ja majoittumiseen yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Vapaana olevat huoneet

Base Large 206 750€

Huone sopii työtilaksi tai pieneksi neuvottelutilaksi kahdelle hengelle ja majoittumiseen neljälle hengelle. Huone on varusteltu niin, että pitkäaikaisempikin viipyminen on miellyttävää.

Vapaana olevat huoneet

Base-konsepti minuutissa

Näin Base toimii

Basen omistaminen

Base-huoneen omistajana omistat hotellihuoneen kokonaan, aivan kuten tavanomaisessa taloyhtiössä. Base-huoneen omistuksessa erona asunto-osakkeeseen on se, että huoneen käyttötarkoitus on majoitus- tai toimistokäyttö.

Kaikki huoneen omistajat omistavat osakeomistuksiensa suhteessa kiinteistöyhtiön, jonka omistuksessa on yleisten tilojen lisäksi myös sille tuloja tuottavia tiloja – 155-paikkainen parkkihalli, lukuisia edustus- ja neuvottelutiloja, kioski, pieni kuntosali ja kattokerroksen spa-osasto sekä mittavat aulatilat auditorioineen.

Basen vuokraaminen

Hotellihuoneen vuokraaminen on tehty helpoksi. Omistaja luovuttaa huoneensa vuokrattavaksi operaattorille, joka hoitaa kaikki huoneeseen kohdistuvat velvollisuudet ja käytöstä aiheutuneet kulut. Omistajalle tilitetään puhdas vuokratuotto kolmen kuukauden välein.

Omistajan saama tuotto määräytyy Poolissa olevien huoneiden kokonaiskäyttöasteen perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tuottoja vaikka oma huoneesi olisikin tyhjillään.

Oma käyttö

Hotellihuoneen ja taloyhtiölle kuuluvien Base-yhteistilojen käyttäminen on tehty omistajille helpoksi. Kun omistaja haluaa varata Base-hotellista itselleen huoneen tai esimerkiksi neuvottelutilan, onnistuvat molemmat helposti Base-omistajien kalenterista.

Hotellin omaa käyttöä ei tarvitse maksaa käytettäessä, vaan se vähennetään aina seuraavan tilityksen yhteydessä omistaja-alennukset huomioiden. Omistajien oma käyttö kerryttää hotellin tuottoja ja näin ollen se palautuu suurelta osin takaisin huoneiden omistajille.

Turvallinen ja huoleton vaihtoehto asuntosijoittajalle

Valitse kiinteä 5% tuotto tai maksimituotto toteutuneen käyttöasteen mukaan.

Kaksi kertaa parempi vuokratuotto

…kuin Helsingissä asuntosijoitukset keskimäärin. Base-konseptin tuotot perustuvat kautta aikojen hyvin tuottaneeseen hotellimarkkinaan. Helsingin hotellien noin 10 000 huoneen keskimääräinen käyttöaste 2018 oli n. 73% ja yön keskihinta n. 116€ (Tilastossa on mukana kaikki Helsingin hotellit, uudet ja vanhat, isot ja pienet).

Reaalivakuus ja jälleenmyyntiarvo

Uusi ja moderni hotellikiinteistö Mannerheimintiellä maamme vilkkaimmin liikennöidyn risteyksen äärellä. Helsinkiläisten uusien yksiöiden hinnat samalla alueella alk. 200 000€/kpl. Hotellihuone on myös käyttöhyödyke monien erilaisten yritysten tarpeisiin.

Täysin huoleton sijoitus

Hotellioperaattori hoitaa siivoukset, liinavaatteiden vaihdot, asiakaspalvelun, korjaukset ja muut velvoitteet avoimin kirjoin. Kun asuntosijoittaja vaihtaa sijoitusasuntonsa rikkinäisen jääkaapin, voit Base-huoneen omistajana käyttää sen ajan vaikkapa hotellin kattokerroksen sauna- ja spa osastosta nauttien.

Aloita Base-huoneen ostaminen valitsemalla vapaa huone

Hotellihuoneiden myynti

Kysyttävää? Ole meihin yhteydessä

 • Jussi Paakinaho

 • Toimitusjohtaja, SSA Hotels Oy
 • +358 405599045
 • Tommi Saari

 • Toimitusjohtaja, SSA Group Oy
 • +358 404120716

Ostajien kokemuksia