Kolme hyvää syytä sijoittaa hotelliin

| Luokittelu: Uncategorized @fi

VALO Hotel/Work avaa ensimmäisenä Suomessa mahdollisuuden hotellihuoneen omistamiseen Helsingissä – huippusijainnilta Suomen parhaimpien kysyntätekijöiden ääreltä!

Tässä artikkelissa käymme läpi syitä, jotka tekevät hotellista turvallisen, helpon ja kannattavan sijoituskohteen.

1. Hyvä käyttöaste takaa vakaan tuoton:

Hotellin perusta on kautta aikojen hyvää tuottoa tuottaneessa perinteisessä hotelliliiketoiminnassa.

 • Helsingin hotellien noin 10 000 huoneen keskimääräinen käyttöaste 2018 n. 73% (Tilastossa on mukana kaikki Helsingin hotellit, uudet ja vanhat, isot ja pienet)
 • Helsingin hotelliyön keskihinta 2018 n. 116€
 • Parkkihallin, edustustilojen ja saunan tuotot

Asiantuntijoiden mukaan Helsingin hotellimarkkinalla on ennennäkemättömän hyvät näkymät tulevina vuosina. Esimerkiksi tämän tutkimuksen mukaan Helsingin alueen hotellimarkkina on poikkeuksellinen, koska sen hotellikapasiteetti on verraten pieni suhteessa asiakasmääriin. 

Hotelli- ja toimistohotelli samassa rakennuksessa – samoissa huoneissa – samoilla ylläpitokustannuksilla

Hotelli tuo markkinoille uuden innovaation, joka mahdollistaa rakennuksen käytön päivällä toimistotalona, ja näin ollen hotellista huoneen omistavalle tavallista korkeamman tuoton.

Toimistohotellihuoneesta saatava vuokra hotellin sijainnilla on arviolta 50€/päivä. Kun otetaan huomioon, ettei toimistokäytön tuotoista vähennetä enää hoitovastiketta, on huoneiden päiväkäyttö toimistona varmasti kannattavaa.

Liikematkustajille hotelli tarjoaa Helsingin parhaat puitteet lepoon ja työhön. Lukuisat ajan mukaisella teknologialla varustetut edustus- ja neuvottelutilat luovat hyvät puitteet asiakastapaamisiin ja verkostoitumiseen. Huoneissa on hyvä äänieristys ja ilmanvaihto viilennyksineen, mikä mahdollistaa laadukkaan unen lisäksi häiriöttömän työskentelyn kaikkina vuorokauden aikoina. Myös hotellin muut tilat on suunniteltu siten, että ne palvelevat myös toimistohotelliasiakkaita. Hotellin omistajien kannalta, rakennuksen palveleminen kahdessa käyttötarkoituksessa samoilla ylläpitokustannuksilla mahdollistaa tavallista paremman tuoton.

Käy testaamassa tuottopotentiaalia tuottoarviolaskurillamme.

2. Uusi hotellikiinteistö, jonka jälleenmyyntiarvo säilyy:

  • Uusi ja moderni hotellikiinteistö maamme vilkkaimman kadun varrella ja pääkaupunkiseudun kannalta aivan keskeisimmällä sijainnilla
  • Vaihtoehto työmatka-asunnolle – helsinkiläisten uusien yksiöiden hinnat samalla alueella alk. 200 000€/kpl
  • Käyttöhyödyke monien erilaisten yritysten tarpeisiin

Mannerheimintielle kohoava VALO Hotel/Work on hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä ja samalla yksi Suomen suurimpia hotellihankkeita. Modernin rakennuksen ajanmukainen teknologia, ekologisuus ja keskeinen sijainti maamme vilkkaimman kadun varrella kasvattavat edelleen kiinteistön arvoa. Nämä faktat takaavat kiinteistölle vakaan käyttöasteen ja näin ollen oman hotellihuoneesi arvon nyt ja tulevaisuudessa.

3. Helppo myydä eteenpäin:

 • Mahdollisuus myydä missä tahansa kanavassa tai SSA:n myyntiorganisaation kautta
 • Toimiva jälleenmyynnin kauppapaikka ja valmis ostajakunta ympäri maailmaa

Hotellin laadukkaista puitteista voit omistajana nauttia myös itse

Spa/saunaosaston käyttö omistajalle on aina ilmaista. Kun asuntosijoittaja vaihtaa sijoitusasuntonsa rikkinäisen jääkaapin, voit hotellihuoneen omistajana käyttää sen ajan vaikkapa hotellin kattokerroksen sauna- ja spa osastosta nauttien.

Sijoita hotelliin täysin digitaalisesti

Hotellihuoneen omistajana omistat hotellihuoneen kokonaan, aivan kuten tavanomaisessa taloyhtiössä. Omistuksen piiriin kuuluvat yleisten tilojen lisäksi myös hotellin  muita tuottavia tiloja – 155-paikkainen parkkihalli, lukuisia edustus- ja neuvottelutiloja, kioski, pieni kuntosali ja kattokerroksen spa-osasto sekä mittavat aulatilat auditorioineen.

Huoneen varaaminen onnistuu helposti 100€ varausmaksulla varausjärjestelmämme kautta. Saat sähköisesti allekirjoitettavat kauppakirjat kahden viikon kuluessa varauksesta.

Kysy myös rahoituksesta!