Moduulituotannolla

tehokkuutta rakennushankkeisiin

SSA valmistaa talotekniikan sisältäviä kylpyhuonemoduuleita omalla tehtaallaan. Kylpyhuonemoduuli helpottaa työmaan toimintaa ja tehostaa rakentamista, kun kymmeniä työvaiheita jää työmaalla  väliin. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä.

SSA:n moduulituotanto on käynnistynyt vuonna 2019. Ensimmäisessä tuotantoerässä toimitettiin 400 talotekniikan sisältävää kylpyhuonemoduulia VALO Hotel&Work hankkeeseen. Kylpyhuonemoduulituotanto on jatkunut SSA:n asuntokohteissa, parhaillaan valmistetaan kylpyhuoneita ja saunoja Koivupuiston kohteeseen.

Talotekniikan sisältävä kylpyhuonemoduuli on monien asiantuntijoiden osaamisen ja pitkän tuotekehittelyn tulos. Suunnittelussa on SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi- alan asiantuntijat. Mukana suunnittelussa on ollut myös eri tuotealojen ammattilaisia. Tuotetta kehitetään jatkuvasti saadun kokemuksen ja palautteen perusteella

SSA Moduuli pitää sisällään paljon tekniikkaa. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tekniikka viemäreistä ja vesijohdoista lämpöjohtonousuihin ja sähköihin. VALO:n moduulit sisältävät lisäksi hotellihuoneen ilmanvaihdon kanavoinnin päätelaitteineen. Kylpyhuonemoduuli on valmis käytettäväksi heti, kun se on asennettu. Kylpyhuoneen kaadot valetaan suoraan pohjalaattaan, jotta saadaan aikaan juuri halutunlainen pohjan muoto.

Tehdas tuotantolinjoineen on omaa suunnittelua. Työmallit ja tuotantolinjat kehitettiin alusta asti itse. Matkan varrella on opittu tekemällä ja muutettu työmalleja tarpeen mukaan. Kylpyhuoneen teko on yksinkertaista, mutta jos halutaan olla aidosti tehokas pienellä porukalla, on keksittävä uusia ratkaisuja ja keinoja tehdä asioita.

 

Kiinnostaako moduulirakentaminen?

Ota yhteyttä!