Moduulituotannolla

tehokkuutta rakennushankkeisiin

SSA Projectin moduulitehtaalta Vantaan Kivistöstä on toimitettu jo lähes 500 kylpyhuonemoduulia omiin kohteisiimme. Moduulien valmistus aloitettiin vuonna 2019 ja ensimmäisenä työkokonaisuutena valmistettiin kylpyhuonemoduulit VALO Hotel & Work -kohteeseen. Toisena eränä valmistettiin kylpyhuonemoduulit Koivupuiston asuntokohteeseen ja nyt työn alla moduulit Avain Asumisoikeus Oy:n tilaamaan kokonaisurakkakohteeseen Porvooseen.

Kylpyhuonemoduuli helpottaa työmaan toimintaa ja tehostaa rakentamista, kun kymmeniä työvaiheita jää työmaalla  väliin. Loppukäyttäjälle moduuli tuo luotettavuutta. Kun kylpyhuone on rakennettu hallituissa olosuhteissa, on laatu tasaisempaa ja työvirheet vähäisempiä.

Talotekniikan sisältävä kylpyhuonemoduuli on monien asiantuntijoiden osaamisen ja pitkän tuotekehittelyn tulos. Suunnittelussa on SSA:n ammattilaisten lisäksi insinööritoimistoja, kylpyhuonemoduulien valmistajat sekä sähkö- ja lvi- alan asiantuntijat. Mukana suunnittelussa on ollut myös eri tuotealojen ammattilaisia. Tuotetta kehitetään jatkuvasti saadun kokemuksen ja palautteen perusteella

SSA Moduuli pitää sisällään paljon tekniikkaa. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tekniikka viemäreistä ja vesijohdoista lämpöjohtonousuihin ja sähköihin. VALO:n moduulit sisältävät lisäksi hotellihuoneen ilmanvaihdon kanavoinnin päätelaitteineen. Kylpyhuonemoduuli on valmis käytettäväksi heti, kun se on asennettu. Kylpyhuoneen kaadot valetaan suoraan pohjalaattaan, jotta saadaan aikaan juuri halutunlainen pohjan muoto.

Tehdas tuotantolinjoineen on omaa suunnittelua. Työmallit ja tuotantolinjat kehitettiin alusta asti itse. Matkan varrella on opittu tekemällä ja muutettu työmalleja tarpeen mukaan. Kylpyhuoneen teko on yksinkertaista, mutta jos halutaan olla aidosti tehokas pienellä porukalla, on keksittävä uusia ratkaisuja ja keinoja tehdä asioita.

 

Kiinnostaako moduulirakentaminen?

Ota yhteyttä!

 

    [custombtn "Lähetä"]