Ihastuttavia kaupunkikoteja
Alppikylään

Huoleton arki uudessa taloyhtiössä urbaanissa Alppikylässä

As Oy Helsingin Alppikukka sijaitsee ihastuttavassa Alppikylässä. Alppikylä on kaupunkimainen pientaloalue, jolle on ominaista keskieurooppalainen ilme värikkäine julkisivuineen. Alppikukassa on 17 erikokoista kotia, joihin on oma sisäänkäynti luhtikäytävältä.

Alppikylä sijaitsee aivan Lahdenväylän läheisyydessä, joten omalla autolla liikkuminen on sujuvaa ja helppoa. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa alle sata metriä.

Palvelut ja ulkoilumaastot ovat Alppikukassa lähellä. Suurmetsäntien virkistysalueet ja Malmin lentokentän ympärys tarjoavat lenkkeilymaastoja ja talvella yhden kaupungin parhaista pulkkamäistä ja hiihtoladuista! Alppikylässä toimii päiväkoti ja lähikauppa. Koulut, kirjasto, terveysasema, apteekki, uimahalli ja muut peruspalvelut sijaitsevat vajaan kilometrin päässä.

Vielä muutama koti jäljellä, varaa omasi!

Kauniita puutaloja

Alppikylä on saanut nimensä alppimaita muistuttavasta kalliomaisemasta. Ensimmäiset asutukset ovat tulleet 1900-luvun alussa ja tästä muistuttavatkin kauniit, vanhat puutalot uusien talojen välissä. Näissä taloissa aistit aitoa puutaloasumisen tunnelmaa.

Alppikylän tunnelma on kylämäinen ja ihanan Keski-Eurooppalainen. Pienessä yhteisössä on helppoa ja turvallista asua.

Kodikas taloyhtiö

Asunto Oy Helsingin Alppikukka on kodikas, mukavan pieni taloyhtiö jossa on yhteensä 17 asuntoa. Kaikki asunnot on suunniteltu huolellisesti silmälläpitäen viihtyisyyttä, ekologisuutta ja käytännöllisyyttä.

Alppikukka käsittää kaksi luhtitaloa. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä kolmeen huoneeseen ja huoneistojen koot 32,5-72,5 m2. Yhtiön 11 autopaikkaa sijaitsevat piha-alueella ja ne myydään osakkeina.

Palveluita ja ulkoilumaastoja

Lähistöllä sijaitsee kaikki päivittäin tarvittavat palvelut aina kouluista päiväkotiin ja kauppoihin. Kirjasto, terveyskeskus, uimahalli ja liikuntapuisto tuovat arkeen lisää iloa.

Kotiovelta avautuvat erinomaiset ulkoilumaastot koko perheelle. Malmin lentoaseman ympärys tarjoaa kesällä lenkkipolut ja talvella hiihtoladut. Lahdenväylän toisella puolella sijaitseva kaivantopuisto ja Vaaralan lammet ovat kauniita retkikohteita.

Markkinointimateriaali

Lataa tästä markkinointimateriaali. Huomaathan, että lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Perustiedot

Nimi: As Oy Helsingin Alppikukka
Katuosoite: Hevosmiehenkuja 1, 00770 Helsinki
Rakennustyyppi: Luhtitalo
Arvioitu valmistuminen: Aikaisintaan 11/2021
Asuntojen lukumäärä: 17
Tontti: Vuokratontti
Vuokranantaja: Helsingin kaupunki

“Voin vahvasti suositella Alppikylää asuinalueena kenelle tahansa. Alppikylän sijainti on liikkuvalle ihmiselle erinomainen. Täältä pääsee kätevästi valtaväylille omalla autolla tai bussilla keskustaan. Myös luonto on lähellä ja lähiliikuntapaikat jalkapallokenttineen, tenniskenttineen ja uimahalleineen ovat kivenheiton päässä. Täällä on kiva pieni kyläyhteisö, jossa naapuria tervehditään. Täällä on mukava ja turvallinen asua. Tervetuloa Alppikylään!”

Alppikylän asukas, mies 30 vuotta

VARAUSOHJEET

Näin varaat kotisi Alppikukasta

1. Selaa ladattavaa materiaalia ja löydä sopiva kotisi.

2. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme varaataksesi asunnon.

3. Alppikukan myynti on alkanut, joten kaupat voidaan tehdä heti. Alppikukassa on yhtiölaina, joka on noin 60% asunnon velattomasta hinnasta. Yhtiölainan tarjoaa Danske Bank.

4. Tee sisustusvalinnat kotiisi nykyaikaisesta valikoimastamme.*

5. Odota kotisi valmistumista. Me pidämme sinut ajan tasalla kuukausittaisella kirjeellä ja autamme tarvittaessa. Rakentamisen aikana maksat asunnon myyntihintaa maksuerätaulukon mukaan.

*Tarkista asuntomyyjältäsi, onko sisustusvalintojen tekeminen vielä mahdollista.

Kysyttävää? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Voit myös olla suoraan meihin yhteydessä.
Tutustu vapaisiin asuntoihin lisää tästä

    Ann-Mari Piironen