SSA Project

Kokonaisvaltaista ja ketterää
rakentamisen palvelua.

Palvelut

Toteutamme kokonaisvaltaista rakentamisen palvelua. Palvelumme räätälöidään aina tilaajan toiveen mukaisesti, halutussa laajuudessa. Meillä on vuosikymmenten aikana karttunut kokemus rakennushankkeiden johtamisesta ja laaja suhdeverkosto. Kokemuksen kautta muodostunut ammattitaito suunnittelun ohjauksessa, hankintatoimessa sekä työmaan yleisjohtamisessa mahdollistaa hankkeiden tehokkaan toiminnallisen, ajallisen, laadullisen sekä taloudellisen hallinnan. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta osaamistamme.

Uskomme, että hankkeen onnistumisen avainedellytys on toimiva yhteistyö eri osapuolien välillä. Jokaiselle hankkeelle kokoamme oman asiantuntijaryhmän, joka varmistaa yhteistyön sujuvuuden ja hankkeen tavoitteiden täyttymisen.

Meiltä löytyy osaamista ja ketteryyttä hoitaa hanke eteenpäin tarpeen mukaan nopeallakin aikataululla. Arkkitehtimme saavat luonnoksen tehtyä tontille jo muutamassa päivässä ja laskentaosastomme laskee hankkeen kannattavuuden ja kustannusarvion. Lähdemme mukaan vain projekteihin, joiden uskomme tuovan asiakkaallemme arvoa ja kasvua.

Palvelumme

Rakennusurakointi

Toteutamme rakennusurakointia erilaisilla urakkamuodoilla ja laajuuksilla aina suunnittelusta vuositakuuseen asti.

 

Lue lisää

Projektinjohtopalvelut

Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

Lue lisää

Hankekehitys

Olemme kokonaisvaltainen ja joustava kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja kaavamuutoksissa. Varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

Lue lisää

Moduulituotanto

Moduulitehtaaltamme on toimitettu vuoden aikana jo yli 450 talotekniikan sisältävää kylpyhuonetta.

 

Lue lisää