SSA Project Oy

Rakennusurakointi

SSA Project toteuttaa sekä kokonaisurakointia että KVR- eli kokonaisvastuu-urakointia. Kokonaisurakassa toteutamme hankkeen tilaajan suunnitelmien pohjalta sovitulla hinnalla. Määrittelemme urakan hinnan ja teemme kohteen sovituissa raameissa.  Tiedät siis tarkalleen, mitä ostat ja minkä verran se tulee sinulle maksamaan. KVR- eli kokonaisvastuu-urakoinnissa me vastaamme sekä suunnittelun johtamisesta, että rakentamisesta.

SSA Project on toteuttanut rakennusurakointia emoyhtiö SSA Group Oy:lle, SSA Hotels Oy:lle  ja kokonaisurakointia Avain Asumisoikeus Oy:lle.

Valo Hotel&Work

Valo Hotel&Work -konseptin mukainen hotelli rakentuu Helsingin Mannerheimintielle syksyyn 2020 mennessä. 422 huonetta, autohallin, spa-alueet ja yleiset tilavat käsittävä hotelli on yksi Helsingin suurimmista hotellihankkeista.

As Oy Helsingin Koivupuisto

Syksyllä 2019 käynnistynyt HITAS-kohde As Oy Helsingin Koivupuisto rakennetaan ainutlaatuiselle ja halutulle sijainnille Helsingin Käpylän ja Koskelan rajalle.

SSA Project toimii kohteen rakennusurakoitsijana.

Espoon Reviisori

Keväällä 2019 valmistunut Espoon Reviisori käsittää neljä 3-5 kerroksista taloa, jotka rakennettiin Espoon Keskuksen tuntumaan. SSA Project toimi kohteen rakennusurakoitsijana vastaten kohteen läpiviennistä aina suunnittelun ohjauksesta työmaan työnjohtoon

As Oy Porvoon Aurinkomäki

As Oy Hyvinkään Aurinkomäki käynnistyi alkuvuodesta 2020. SSA Project toteuttaa hankkeen kokonaisurakkana Avain Asumisoikeus Oy:lle.

Onko sinulla rakennushanke, jonka yhtälöä et saa ratkaistua?

Ota meihin yhteyttä – me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi.

  Tutustu myös muihin palveluihimme

  Projektinjohtopalvelut

   

  Projektinjohtopalvelumme on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta sinulla ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

  Lue lisää

  Hankekehitys

   

  Olemme kokonaisvaltainen ja joustava kumppani erilaisissa hankekehitystöissä ja kaavamuutoksissa. Varmistamme, että hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava.

  Lue lisää

  Moduulituotanto

   

  Moduulitehtaaltamme on toimitettu vuoden aikana jo yli 450 talotekniikan sisältävää kylpyhuonetta.

   

  Lue lisää