Katso avoimet työpaikat

Työllistämme tällä hetkellä n. 100 rakennusalan ammattilaista. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme sinulle arvokasta
työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa
yhtiössämme.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti osaajia pääkaupunkiseudulta:

Lähettä vapaamuotoinen hakemus itsestäsi

Voit myös soittaa meille suoraan. Tärkeintä on, että annat kuulua itsestäsi! Soveltuvimmat hakijat palkataan yleensä heti.

Haluaisitko sinä olla mukana…

  • Nostamassa suomalaisten kiinteistöjen käyttöastetta ennennäkemättömälle tasolle
  • Tarjoamassa kuluttajille järkevää mahdollisuutta sekä omistaa oma kulutushyödyke (asunto, hotellihuone) että saada siitä tuottoja
  • Tuomassa maailmaa muuttaneita megatrendejä (jakamistalous, digitalisaatio, automatisaatio) rakennusalalle

SSA Group on rakennusalan edelläkävijä Suomessa

SSA Group vastaa maailman megatrendeihin toteuttamalla, myymällä ja operoimalla käyttökokemukseltaan ylivertaisia kiinteistöjä. Toiminnan keskiössä on digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen, ihmisten vapaa liikkuminen, vastuullisuus ja ekologisuus. Olemme voimakkaasti kasvava rakennusalan konserni, joka etsii rakennusalan-, myynnin- ja markkinoinnin tekijöitä asunto- ja hotellihankkeidensa toteuttamiseen.

SSA Group on rakennusalan edelläkävijänä myös kehittänyt vuokra-asumisen omistamisen kustannuksia madaltavia innovaatioita, kuten huolto-optimoitu talotekniikka/kylpyhuone-moduuli, kulunhallinnan ratkaisut, kaikkiin asuntoihin asennettavat koodilukot, valmiiksi kalustettuna myytävät asunnot (“enemmän neliölle-ideologia”).

Avoimet työpaikat