”SSA:n hotellin uudenlainen tulokulma kiinteistösijoittamiseen herätti mielenkiinnon”

| Luokittelu: VALO sijoituksena

Olen harjoittanut harrasteluluonteisesti pienimuotoista kiinteistösijoitustoimintaa. Omistan muutamia asuntoja ja vuokraan niitä itse tai vuokravälittäjän kautta. SSA:n hotellin uudenlainen tulokulma kiinteistösijoittamiseen herätti mielenkiinnon.

Hotellin tarjoamat ratkaisut antavat hyvään ja vakaan tuottopotentiaalin lisäksi mahdollisuuden päättää itse kuinka paljon sijoitukseni eteen käytän omia resurssejani. Työni ja perhetilanteeni vuoksi, minulla on hyvin vaihtelevasti aikaa käytössäni sijoituksieni hoitoon. Hotelli on juuri siksi minulle täydellinen sijoitusmuoto. Vaikka en itse osallistu millään tavalla huoneideni hoitamiseen, ovat ne *poolissa tuottamassa vakaata tuottoa ja jos minulla on aikaa, voin myös buustata itse tuottoa omalla aktiivisuudellani, *Vinkki sopimuksen ansiosta.

Käymme myös perheemme kanssa muutaman kerran vuodessa helsingissä kaupunkilomalla ja *sopimuksen ansiosta voimme hyödyntää aikaisemmin suoraan kuluksi tulleet majoituskustannukset omaksi hyödyksi.  Olen varma, että ostamani osakkeet muodostavat myös hyvän vakuuden sijoitukselle. Haluan olla heti alkuvaiheessa mukana omistajana, jolloin voin hyödyntää myös mahdollisuuden myydä huoneet eteenpäin mikäli kysyntä osoittautuu kovaksi.

-Tradenomi, Jyväskylä