Arkkitehti

Hei arkkitehti! Onko sinullakin mielikuva, että rakennusliikkeessä työskentely on tylsää? Me väitämme, että SSA:lla se ei ole sitä! Tutustu vaikka rakentamiimme VALOon, Espoon Reviisoriin tai Helsingin Koivupuistoon.

Me SSA:lla haluamme rakentaa tiloja, jotka saavat käyttäjät huokaisemaan ihastuksesta ja niiden suunnitteluun me tarvitsemme sinua! Tule suunnittelemaan meille upeita koteja, hotelleja ja erilaisia toimitiloja. Saat halutessasi olla myös mukana kehittämässä SSA Kotien brändiä ja sisustusta.

Missionamme on tehdä rakentamisesta sujuvampaa ja nostaa samalla rakentamisen laatua. Me etsimme jatkuvasti uusia tapoja suunnitella ja rakentaa helpommin. Siksi meillä on oma moduulitehdas. Me käytämme rakennuksissamme esimerkiksi kylpyhuonemoduuleita, jolloin pääset suunnittelutyössäsi keskittymään muihin yksityiskohtiin.

Tämä tehtävä sopii sinulle, jos intohimonasi on suunnitella paitsi kauniita, myös toimivia ja pitkäikäisiä rakennuksia. Osaat ottaa rakentamisen näkökulman huomioon ja haluat tehdä rakentamisesta helpompaa ja sujuvampaa. Sinulta löytyy myös FISE pätevyys ja osaat luonnollisesti käyttää tarvittavia ohjelmistoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Jorma Kilpeläiseen.

  Kerro meille sinusta

  Yrityksestämme

  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. 

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021