Asuntotuotannon projektipäällikkö

|

Projektipäällikkö asuntohankkeisiin

 

Etsimme nyt asuntotuotantoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat asuntohankkeiden suunnittelun ohjauksesta, rakennuslupaprosessista, hankkeiden läpiviennistä yhdessä työpäällikön ja muun tiimin kanssa sekä muista projektipäällikön tehtävistä.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja hahmotat suunnitteluratkaisujen vaikutusta hankkeen kustannuksiin. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

TOIVOMME, ETTÄ
Sinulla on kokemusta suunnittelun ohjauksesta, rakennuslupaprosessin läpiviennistä ja RS-järjestelmän mukaisista kokouksista. Myös positiivinen asenne ja jatkuva kehittämisen halu katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Asuntorakentamisen vetäjään Tuomo Kilpeläiseen. 

YRITYKSESTÄMME
SSA Project Oy on osa SSA Groupia, joka on perustettu marraskuussa 2012. Konsernissa on työntekijöitä tällä hetkellä yli 200 ja kasvamme kovaa vauhtia. Haluamme olla markkinoiden paras asuin- ja hotellikiinteistöjen rakentaja. Seuraamme muuttuvan maailman tarpeita ja pyrimme käyttämään sekä edistyksellisiä, että kestäviä ratkaisuja kaikessa toiminnassamme.

 

Täytä työhakemus