Hankekehityspäällikkö / SSA Project Oy

|

Hankekehityspäällikkö

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja hyödyntää rakennusalan suhteitasi? 
Tule kehittämään uusia hankkeitamme niin asunto- kuin hotellirakennuspuolellekin.

Etsimme SSA Projectille hankekehityspäällikköä vastaamaan asunto- ja hotellihankkeiden hankekehityksestä. Hankekehityspäällikönä vastaat uusien hankkeiden etsimisestä, kehittämisestä ja myynnistä. Etsit hyviä tontteja ja projekteja sekä haet mahdollisia kaavoitushankkeita. Työstät tontit / hankkeet ideoista projekteiksi yhdessä muun organisaatiomme kanssa, analysoit hankkeiden kannattavuutta ja koordinoit hankeneuvotteluja. Pidät aktiivisesti yhteyttä viranomaisiin ja asiakkaisiin ja luot uusia suhteita.

Odotamme, että

·       Omaat ymmärrystä kiinteistö- ja rahoitustoimialasta·
·       Sinulla on jo valmiiksi suhteita rakennuttajiin ja tontin omistajiin tai olet tehokas luomaan niitä
·       Osaat arvioida missä hankkeessa kannattaa olla mukana
·       Sinulla on sinnikäs ja analyyttinen työskentelyote ripauksella myyjän asennetta
·       Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kaupallista työkokemusta

Työotteeltasi olet sinnikäs, itsenäinen ja tuloshakuinen. Olet motivoinut kehittämään ihmisille parempia tiloja niin asuntorakentamisessa kuin hotellirakentamisessakin. Neuvottelutaidot ja hyvät suhteet tonttien myyjiin, rakennuttajiin ja kiinteistön omistajiin auttavat tehtävässäsi menestymistä, mutta tärkeintä on kyky verkostoitua ja luoda uusia suhteita. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta odotamme myyntikokemusta ja intoa oppia uusia asioita. Toivomme, että haluat olla rakentamassa kanssamme SSA:sta yhden Suomen menestyneimmistä rakennusliikkeistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja joustavan työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Pääset vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja työpanoksesi huomataan varmasti.

Lisätietoja työtehtävästä antaa

  • Jorma Kilpeläinen

  • Toimitusjohtaja, SSA Project Oy
  • +358 504688058