Etsimme asunto- ja toimitilatuotantoomme hankintainsinööriä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä osallistut ja vastaat asunto- sekä toimitilahankkeiden hankinnoista yhdessä hankintapäällikön kanssa. Olet tärkeässä roolissa uusien hankkeiden saamisessa ja ennen kaikkea hoidat tyylikkäästi käynnissä olevien projektien hankinnat.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on kokemusta rakennusalasta ja mahdollisesti sopiva rakennusalan tutkinto. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan arvostamme enemmän hyvää asennetta ja tahtoa menestyä tehtävässä.

Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Osaat hallita kokonaisuuksia, neuvotella toimittajien sekä urakoitsijoiden kanssa, laatia sopimuksia ja ratkaista luovasti erilasia ongelmia. Näitä ominaisuuksia kehitämme toki yhdessä lisää.

TOIVOMME, ETTÄ
Sinulla on positiivinen asenne ja halu kehittyä tehtävässä yhdeksi parhaista.

TARJOAMME SINULLE
Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Saat kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen. Hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

  Täytä työhakemus

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021

  Avoin työpaikka

  Projektipäällikkö toimitilahankkeisiin

  13.04.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja toimitilahankkeisiin

  13.04.2021