Kehitysinsinööri

Hei Diplomi-insinööri tai insinööri! Kiinnostaako rakennusalan tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen? Haluatko päästä näyttämään taitosi?

Tule meille kehitysinsinööriksi kehittämään kanssamme SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen.

Tässä tehtävässä pääset todella vaikuttamaan niin yritykseen kuin rakennusalaankin. Saat olla ohjaamassa rakennusalan kiinnostavimman tuotannonohjausjärjestelmän kehitystä. Tueksi tehtävään saat idearikkaat, osaavat työkaverit eikä sinun tarvitse aloittaa kaikkea alusta, sillä kehität jo olemassa olevaa järjestelmää. Työtehtäviisi kuuluu myös SSA:n tuotannonohjausjärjestelmän sertifiointi ja muita kehitystehtäviä.

Jotta menestyisit tehtävässä, sinulla tulisi olla palava into päästä kehittämään ja vaikuttamaan. Haluat päästä näyttämään, mihin kaikkeen sinusta on ja jättämään jalanjälkesi rakennusalaan.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta, esim. diplomi-insinööri
 • Rakennusalan prosessien riittävää tuntemusta
 • Rakennusalan työkokemusta
 • Järjestelmällistä työotetta ja itseohjautuvuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi välittävää, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen, ja ota yhteyttä! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Jorma Kilpeläiseen.

Toimi pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Kerro meille sinusta

  Yrityksestämme

  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. Tutustu meihin lisää: www.ssa.fi

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021