Kustannusinsinööri

|

Kustannuinsinööri

 

Etsimme nyt kustannusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä osallistut yrityksemme erilaisten hankkeiden kustannusten arviointiin. Tehtävään sisältyy kustannusten laskentaa alkaen hankekehityksestä ja päättyen kohteen jälkilaskentaan. Hankkeet voivat olla omaperusteisia asuntohankkeita, erilaisia urakkakohteita ja vaihtelevia toimitilakohteita. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osallistua kustannuslaskennan kehitykseen innovatiivisessa yrityksessä.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalalta. Työmaakokemus ja kustannuslaskentatehtävistä on eduksi. Sinulla on erinomaiset IT-taidot ja järjestelmällinen työote. Pidät tarkasta työstä ja laskennasta.

TOIVOMME, ETTÄ
Kokemustasi laskentatehtävistä tärkeämpää on innostunut ja oppiva asenne. Sinulla on innostusta kehittyä rakennusalalla monipuoliseksi erityisosaajaksi.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Asuntorakentamisen vetäjään Tuomo Kilpeläiseen. 

YRITYKSESTÄMME
SSA Project Oy on osa SSA Groupia, joka on perustettu marraskuussa 2012. Konsernissa on työntekijöitä tällä hetkellä yli 200 ja kasvamme kovaa vauhtia. Haluamme olla markkinoiden paras asuin- ja hotellikiinteistöjen rakentaja. Seuraamme muuttuvan maailman tarpeita ja pyrimme käyttämään sekä edistyksellisiä, että kestäviä ratkaisuja kaikessa toiminnassamme.

 

Täytä työhakemus