Markkinointi-
koordinaattori

Markkinointikoordinaattori

Markkinoinnin ammattilainen tai juuri koulusta valmistunut! Haluaisitko kokeilla siipiäsi monipuolisessa markkinointikoordinaattorin tehtävässä, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Etsimme nyt markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään markkinointipäällikön äitiysloman sijaiseksi. Työsuhde voi jatkua mahdollisesti myös sijaisuuden jälkeen.

Tehtävässä pääset näkemään itsenäisesti koko markkinoinnin kentän aina sisältöjen ideoinnista niiden luomiseen ja markkinointiin. Tukenasi tehtävässä on valmis brändi, selkeä markkinointisuunnitelma ja auttavainen työyhteisö. Työskentelet pääasiassa itsenäisesti, mutta saat tukea ja opastusta yhtiön markkinointipäälliköltä sekä tarvittaessa myös sisaryhtiö VALO Hotel & Workin markkinointitiimiltä.

TARJOAMME SINULLE

Saat loistavan mahdollisuuden toimia rakennusalan rohkean ja mielenkiintoisen brändin parissa. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään koko markkinoinnin tehtäväkentässä. Tuemme kehitystäsi myös toivomiesi koulutusten avulla.

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme töissä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja jonkin verran kokemusta markkinointitehtävistä. Osaat tuottaa sekä visuaalisesti kaunista, että viestinnällisesti ehjää materiaalia, kuten artikkeleita, blogitekstejä, somepostauksia, tiedotteita ja mainoksia. Käytät sujuvasti tärkeimpiä digimarkkinoinnin työkaluja, kuten Metaa, Google Adsia ja Linkediniä. Työhösi kuuluu myös wordpress sivujen ylläpitoa ja Adoben Indesignin tai Affinityn Publisherin käyttöä. Jos jokin näistä ei vielä luonnistu, ei hätää! Tärkeintä on halu oppia.

Työnkuvaasi kuuluu mm:

 • Somemarkkinointi, kuten Meta Business Suite ja LinkedIn
 • Yhteydenpito yhteistyökumppaneihin
 • Somepäivitykset: Instagram, Tiktok, Facebook, Linkedin
 • Sisällöntuotanto: valokuvaus, videot, copywriting, erilaiset taittotyöt
 • WordPress -kotisivun ylläpito
 • Sisäinen viestintä ja sidosryhmätiedottaminen

Tämä on erinomainen paikka sinulle, jolla on jo jonkin verran markkinoinnin kokemusta, mutta et välttämättä osaa vielä kaikkea. Tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti!

TOIVOMME, ETTÄ

Toivomme, että sinulla on intoa ja kykyä kehittää SSA:n markkinointia uudelle tasolle. Pursuat ideoita ja haluat näyttää, että rakennusalan markkinointi voi olla kiinnostavaa. Olet valmis toteuttamaan sisältöä SSA:n työmailta pääasiassa pk-seudulla, mutta ajoittain myös muualla Suomessa. Olet sosiaalinen ja toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

📍Vantaa ja hybridityö

Kerro itsestäsi ja lähetä CV referensseineen sekä mahdollinen palkkatoive mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko maaliskuussa tai viimeistään huhtikuun alussa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Elisa Kilpeläinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1500 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukoti- rakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5028-aspect-ratio-1800-1000

  Työpäällikkö, palvelukotirakentaminen

  Haluatko päästä vetämään kiinnostavia palvelukotirakentamisen projekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa? Tule meille projektipäälliköksi.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4657-aspect-ratio-1800-1000

  Työpäällikkö Pohjoisen Suomen yksikköön

  Työpäällikkö! Kiinnostaako monipuoliset hankkeet ja laaja tehtäväkenttä? Tule työpäälliköksi pohjoisen Suomen yksikköön.

  Lue lisää