Tehtaan tuotantopäällikkö

Rakennusalan ammattilainen! Haluatko uusia haasteita urallesi? Tehtävää, jossa tuotantotiimi ei päivittäin vaihdu ja saat keskittyä kehittämään toimintaa tulipalojen sammuttelun sijaan?
Meillä on sinulle ainutlaatuinen paikka auki moduulitehtaallamme: 

Etsimme SSA:n moduulitehtaalle tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastuullesi kuuluu tehtaan tuotannon suunnittelu yhdessä tehtaanjohtajan kanssa sekä tuotannon ohjaus. Vastaat työnjohdosta ja tuotantohenkilöstön resurssoinnista osana tuotantotiimiä. Varmistat, että tehtaan tuotteet ovat ajallaan työmaalla, täyttävät tarkat laatukriteerimme ja SSA Pala -moduulit ovat jatkossakin markkinan laadukkaimmat tuotteet. Vastaat osaksi myös tehtaan työturvallisuudesta.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle tätä ainutlaatuista näköalapaikkaa SSA Pala -moduulitehtaaltamme. Pääset mukaan kehittämään tehtaan toimintaa ja SSA Pala tuotteita. Moduulitehtaallamme on erinomainen työporukka, jossa tehdään tiiminä töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Saat kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi paitsi työkavereiden tuen myös toivomiesi koulutusten avulla. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE JOS

Tässä tehtävässä arvostamme eniten innostunutta asennetta ja kokemusta rakennusalalta. Käytännönläheinen työote yhdistettynä hyviin ihmissuhdetaitoihin ja organisointikykyyn ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Arvostamme vastuunottokykyä ja halua saattaa asiat valmiiksi. Osaat tarvittaessa heittäytyä tekevään rooliin, mutta hallitset myös tavallisimmat IT-ohjelmat.

TOIVOMME, ETTÄ

Tehtävässä etuna on aiempi kokemus modulaarisesta rakentamisesta, taito käyttää trukkia ja voimassa oleva vedeneristesertifikaatti. Mikäli näitä ei löydy, mutta tehtävä kiinnostaa sinua, älä pelästy vaan kerro meille rohkeasti sinusta. Tärkeintä on asenne ja halu oppia.

Soita tai lähetä hakemus ja kerro meille sinusta!

Käsittelemme hakemukset elokuussa, kun palaamme kesälaitumilta!

Ota yhteyttä ja kerro meille sinusta:

Sampo Päkkilä
Jorma Kilpeläinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Pala on markkinoiden laadukkain

  SSA valmistaa esivalmisteita omalla moduulitehtaalla Vantaan Kivistössä. Esivalmisteet nopeuttavat ja helpottavat työmaan toimintaa. SSA:n kylpyhuone ”SSA Pala” on suunniteltu arkeen sopivaksi viimeistä listaa myöten. SSA:n moduulitehtaalla valmistuvat erilaisten kylpyhuoneidemoduulien lisäksi myös muut SSA Palat, kuten keittiöt.

  Tutustu lisää SSA Palaan

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää