Moduulitehtaanjohtaja

|

Kiinnostaako tehtaan johtaminen tai moduulirakentaminen? SSA Projectin kylpyhuonemoduulitehdas on perustettu vuoden 2019 alussa ja olemme ehtineet toimittaa jo lähes 500 kylpyhuonemoduulia vuoden aikana. Onnistuaksemme kasvussa ja vahvistaaksemme laajentunutta tehdastiimiämme  etsimme tehtaalle kokenutta ja motivoitunutta vetäjää, joka hallitsee suuret kokonaisuudet ja haluaa kehittää toimintaa.

Tehtaanjohtajana sinulla on yleisvastuu tehtaan toiminnasta. Vedät tehdastiimiäsi jämäkästi, mutta pilke silmäkulmassa ja hyvällä meiningillä. Vastaat tehtaan toiminnoista, henkilöstöstä ja hankinnoista. Olet mukana tuotteiden suunnittelussa ja rakentassa koko alalle uutta toimintatapaa.  Rakennat tehtaalle laatujärjestelmän ja dokumentoit toimintaa viranomaista varten. Olet tulosvastuullisen yksikön vetäjä, joka raportoi toimitusjohtajalle.

TOIVOMME, ETTÄ
Ymmärrät rakentamista ja tehtaan toimintaa ja hallitset suuria kokonaisuuksia vaivatta.  Sinulla on näkemystä moduulituotannon kehittämiseen ja ymmärrät erilaisten ratkaisujen vaikutukset kustannuksiin.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalalta tai rakennusteollisuudesta. Sinulla on kokemusta henkilöstöjohtamisesta, tuotannonohjauksesta ja hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestykseen uudessa tehtävässä, tilaisuuden päästä luomaan uutta ja vapauden vaikuttaa innovatiivisessä yrityksessä. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä SSA Projectin toimitusjohtajaan.

 

YRITYKSESTÄMME
SSA Project Oy on osa SSA Groupia, joka on perustettu marraskuussa 2012. Konsernissa on työntekijöitä tällä hetkellä noin 100 ja kasvamme kovaa vauhtia. Haluamme olla markkinoiden paras asuin- ja hotellikiinteistöjen rakentaja. Seuraamme muuttuvan maailman tarpeita ja pyrimme käyttämään sekä edistyksellisiä, että kestäviä ratkaisuja kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää moduulituotannostamme

 

Täytä työhakemus