Myyntijohtaja / SSA Group Oy

|

SSA Group Oy on voimakkaasti kasvava kiinteistöalan konserni, joka kehittää, rakentaa ja myy asuntoja sekä hotellihuoneita. Olemme kehittäneet hotellikonseptin (SSA Base), joka yhdistää hotellin ja toimistotilat samaan rakennukseen sekä tarjoaa modernin toimintaympäristön liikematkustajille. SSA Base on Suomen suurimpia hotellihankkeita ja kansanväliseen hotellimarkkinaan tähtäävä hotellikonsepti. Ensimmäinen SSA Base-konseptin mukainen hotelli on rakenteilla Helsinkiin Mannerheimintielle ja valmistuu vuonna 2020.

Haemme nyt meille vastuunkantajaksi tavoitteellista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista myyntijohtajaa.
Toimipaikkana on yrityksen pääkonttori Vantaalla, Gate8 Business Park:ssa. Myyntijohtajana tulet vastaamaan SSA Base konseptin mukaisen hotellihuoneiden myynnistä, myyntitoiminnan rakentamisesta ja myyntikonseptin kehittymisestä. Rakennat myyntitiimin ja toimit sen tulosvastuullisena, paineensietokykyisenä ja järjestelmällisenä vetäjänä.

Toivommekin, että sinulla on omaa kokemusta tuloksekkaasta myynnistä ja pystyt omalla innollasi motiviomaan myyntitiimin parhaaseen mahdolliseen ”iskuun”. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on kokemusta ja näkemystä kiinteistöjen ja huoneistojen myynnista ja mahdollisesti myös hotelli- ja majoitusalasta. Olet tietysti energinen, innokas ja inspiroiva. Omaat hyvät viestintä ja vuorovaikutustaidot ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Tehtävä vaatii sinulta suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa

  • Jussi Paakinaho

  • Toimitusjohtaja, SSA Hotels Oy
  • +358 405599045