Myyntipäällikkö SSA:lle

Myyntipäällikkö SSA:lle

Myyntipäällikkö, haluatko kasvaa ja menestyä innovatiivisessa rakennusyrityksessä? 
Kaipaatko uusia mahdollisuuksia ja innostavia projekteja?

Etsimme nyt myyntipäällikköä johtamaan SSA Rakennuksen asuntomyyntiä.

TEHTÄVÄÄSI KUULUU

Tehtävässäsi varmistat, että asuntojen myynti toteutuu ammattitaitoisesti, aikataulun ja budjetin mukaisesti.  Myyntipäällikkönä vastaat asuntomyynnistä SSA:n omissa kohteissa. Lisäksi vastaat muiden myyjien kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä välittäjäyhteistyöstä.

Tehdessäsi päivittäistä työtä teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu-, markkinointi- ja taloushallinnon tiimien kanssa. Laadit myyntisuunnitelmia ja osallistut uusien kohteiden lanseeraukseen sekä markkinointitoimenpiteisiin.

Olet vastuussa SSA:n asuntomyynnin vuosittaisista tavoitteista ja myyntitoiminnan kehittämisestä. Haluat varmistaa, että myynti toteutuu yrityksen visioon ja arvoihin sopivalla tavalla, jatkuvasti kehittyen. Osallistut kohteiden valintaan, hinnoitteluun, suunnittelun ohjaukseen sekä toimit esihenkilönä organisaation asuntomyyjille.

Tässä merkittävässä roolissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa SSA:n kasvuun ja menestykseen.

TARJOAMME SINULLE

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme työssä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Saat tueksi tehtävään motivoituneen ja kokeneen tiimin, jossa töitä tehdään intohimolla, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta asuntomyynnistä ja ymmärrystä rakennusalasta. Odotamme, että hallitset tarvittavat myynnin IT-järjestelmät ja olet itseohjautuva.

Rakennusalan tuntemus ja verkostot ovat eduksi. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, ja olet vuorovaikutustaitoinen.

TOIVOMME, ETTÄ

Intohimosi on asuntomyynnissä ja haluat olla osa menestyvää tiimiä positiivisella asenteella. Välität työkavereistasi ja asiakkaistasi. Toimit arvojemme mukaisesti: avoimuus, rohkeus ja välittäminen.

Odotamme innolla hakemustasi! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Hae heti mukaan, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Jätä hakemuksesi ja kerro meille sinusta!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Jorma Kilpeläinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5005-aspect-ratio-1800-1000

  Työmaainsinööri Kivistön kauppakeskus-hankkeeseen

  Tuotantoinsinööri! Haluaisitko keskittyä rauhassa yhteen suurempaan projektiin? Vai haluatko ehkä uusia tuulia urallesi?

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukoti- rakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää