Projektipäällikkö Konseptiyksikköön

Projektipäällikkö Konseptiyksikköön

Projektipäällikkö, haluatko olla mukana luomassa aivan uudenlaista asumisen ja rakentamisen konseptia? Haluatko työskennellä tiimissä jossa, aidosti tehdään yhdessä parempaa rakentamista?

Etsimme nyt konseptiyksikköön projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä uusi konseptimme keulakuva ja projektipäällikön roolin täyttäjä?

Sinulta löytyy syvällistä osaamista asuntorakentamisesta ja prosessinhallinnasta. Projektien suunnittelun ja hankintojen ohjaaminen on sinulle tuttua ja pystyt toimimaan hankkeissa itsenäisesti.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ 

Palvelet asiakkaitamme ratkaisuhakuisesti ja suhtaudut heidän toiveisiinsa ennakkoluulottomasti, muuttaen haastavat tilanteet innovatiivisiksi mahdollisuuksiksi. Sinulla on näkemystä konseptien standardointiin ja tahtituotannon hallintaan, ja LEAN-filosofia resonoi vahvasti kanssasi. Olet valmis uudistamaan ja kehittämään toimintatapojamme, tehden niistä entistä tehokkaampia ja asiakasystävällisempiä.

YRITYKSESTÄMME 

SSA Rakennus on dynaaminen, eteenpäin katsova rakennusliike, jonka vuosittainen liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa. Meitä SSA:laisia on jo noin 120 rakentamisen ja suunnittelun ammattilaista. Valtakunnallisena toimijana meillä on juuret vahvasti Vantaalla, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Vastoin yleisiä markkinasuuntauksia, tilauskantamme kukoistaa – kiitos asiakaslähtöisen toimintamallimme ja omistautuneen tiimimme. Erikoisuutenamme on moduulirakentaminen, jossa oma tehtaamme mahdollistaa tehokkuuden ja laadun yhdistämisen.

TULE OSAKSI TIIMIÄMME

Arvostamme osaamistasi korkealle ja työlläsi on merkittävä rooli niin yrityksessämme kuin asiakkaidemme elämässä. Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvia haasteita, jotka takaavat ammatillisen kasvun ja viihtymisen työssäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

HAKUPROSESSI

Älä viivyttele – lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevaan osoitteeseen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2023 mennessä.
Aloitamme työt sopimuksen mukaisesti, ja työpisteesi sijaitsee joko Vantaalla tai Oulussa.

LISÄTIEDOT

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Petri Paavilaiseen:
Puhelin: +358 41 445 1477
Sähköposti: petri.paavilainen@ssa.fi

Liity joukkoomme ja ole osa rakentamisen tulevaisuutta SSA Rakennuksessa!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Petri Paavilainen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö