Etsimme toimitilarakentamiseen projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat toimitilahankkeiden suunnittelun ohjauksesta, rakennuslupaprosessista, hankkeiden läpiviennistä yhdessä työpäällikön ja muun tiimin kanssa sekä muista projektipäällikön tehtävistä.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja hahmotat suunnitteluratkaisujen vaikutusta hankkeen kustannuksiin. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

TOIVOMME, ETTÄ
Sinulla on kokemusta suunnittelun ohjauksesta, rakennuslupaprosessin läpiviennistä ja intoa sekä kykyä johtaa projektisi suunnitteluryhmää.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Toimitilarakentamisen vetäjään, Hannu Riikolaan.

  Täytä työhakemus

  YRITYKSESTÄMME
  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Rakennamme laadulla ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Kysy lisää ratkaisuistamme. www.ssa.fi

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja toimitilahankkeisiin

  13.04.2021

  Avoin työpaikka

  Hankintainsinööri

  13.04.2021