rakennesuunnittelija ja arkkitehti

|

Rakennesuunnittelun tai arkkitehtuurin ammattilainen! Tule kanssamme kehittämään moduulituotantoa ja uutta tapaa rakentaa. Etsimme nyt CADS-suunnittelun hallitsevaa rakennesuunnittelijaa ja arkkitehtia Uudellamaalla. 

Rakennesuunnittelija
SSA:n rakennesuunnittelijana vastaat SSA:n asunto- ja hotellikohteiden rakennesuunnittelusta ja tarvittaessa myös suunnittelun ohjauksesta. Olet kehittämässä modulaarista rakentamista kanssamme ja vakioita suunnitteluratkaisuja. Pääset mukaan luomaan uutta ja vaikuttamaan työhösi.

Odotamme tehtävään sopivaa koulutusta (RI AMK/RI/DI) ja vahvaa työkokemusta erilaisten kohteiden rakennesuunnittelusta. Hallitset hyvin suuria kokonaisuuksia ja osaat suunnitella vaativampiakin rakenteita. Tehtävä on uusi ja tulet työskentelemään SSA:n ensimmäisenä rakennesuunnittelijana. Siksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, halua kehittyä ja intoa kehittää uutta.

 

Arkkitehti
SSA Project hakee tiiminsä vahvistukseksi FISE-pätevyyden omaavaa arkkitehtiä. Olet kiinnostunut monipuolisista suunnittelutehtävistä ja haluat työlläsi luoda toimivampaa ja kestävämpää kaupunkia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja riittävää työkokemusta, jotta voit toimia pääsuunnittelijana. Edellytämme myös tarvittavien ohjelmistojen osaamista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Suunnittelet asunto- ja hotellihankkeita yhdessä nuoremman arkkitehtimme kanssa, teet luonnoksia ja toimit pääsuunnittelijana. Olet idearikas ja haluat luoda uutta. Suunnittelet toimivia ja mielenkiintoisia rakennuksia ja osaat ottaa myös rakentamisen näkökulman huomioon. Kehität kanssamme kylpyhuonemoduulia ja olet modularisoimassa ja vakioimassa myös muita rakenteita.

Tarjoamme molempiin tehtäviin 

 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut
 • Ammattitaitoisen tiimin työsi tueksi
 • Innovatiivisen työyhteisön, jossa uuden luominen on sallittua
 • Mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan

SSA:lla pääset osaksi kannustavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa työpanoksesi huomataan varmasti. Teemme töitä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Joustava organisaatiorakenne ja raja-aitojen puuttuminen on meille itsestäänselvyys. Olemme kaikki samaa joukkuetta. Meille yrityksemme arvot; avoimuus, rohkeus ja välittäminen, eivät ole sanoja paperilla vaan elämme niiden mukaisesti.

SSA Project on kotimainen, vuonna 2015 perustettu nopeasti kasvava rakennusalan yritys, jonka toimii pääasiassa asunto- ja hotellirakentamisessa.  Vuonna 2019 yrityksen toteuttamien hankkeiden myyntiarvo oli noin 110 miljoonaa euroa ja liikevaihto noin 32 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 50 rakentamisen ammattilaista. SSA Project on osa SSA Group konsernia. Konsernin suurin hanke, VALO hotel&work avataan syksyllä 2020.

 

Innostuitko? Hae alla olevan lomakkeen kautta tai soita meille suoraan

  Täytä työhakemus

  Lisätietoja työtehtävästä antaa

  • Jorma Kilpeläinen

  • Toimitusjohtaja, SSA Project Oy
  • +358 504688058