Rakennesuunnittelija

Rakennesuunnittelun ammattilainen! Tule kanssamme kehittämään moduulituotantoa ja uutta tapaa rakentaa. Etsimme nyt CADS-suunnittelun hallitsevaa rakennesuunnittelijaa. 

Rakennesuunnittelija
SSA:n rakennesuunnittelijana vastaat SSA:n asunto- ja hotellikohteiden rakennesuunnittelusta ja tarvittaessa myös suunnittelun ohjauksesta. Olet kehittämässä modulaarista rakentamista kanssamme ja vakioita suunnitteluratkaisuja. Pääset mukaan luomaan uutta ja vaikuttamaan työhösi.

Odotamme tehtävään sopivaa koulutusta (RI AMK/RI/DI) ja vahvaa työkokemusta erilaisten kohteiden rakennesuunnittelusta. Hallitset hyvin suuria kokonaisuuksia ja osaat suunnitella vaativampiakin rakenteita. Tehtävä on uusi ja tulet työskentelemään SSA:n ensimmäisenä rakennesuunnittelijana. Siksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, halua kehittyä ja intoa kehittää uutta.

Tarjoamme

 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut
 • Ammattitaitoisen tiimin työsi tueksi
 • Innovatiivisen työyhteisön, jossa uuden luominen on sallittua
 • Mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan

SSA:lla pääset osaksi kannustavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa työpanoksesi huomataan varmasti. Teemme töitä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Joustava organisaatiorakenne ja raja-aitojen puuttuminen on meille itsestäänselvyys. Olemme kaikki samaa joukkuetta. Meille yrityksemme arvot; avoimuus, rohkeus ja välittäminen, eivät ole sanoja paperilla vaan elämme niiden mukaisesti.

SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Rakennamme laadulla ja korkealla asiakastyytyväisyydellä.

Innostuitko? Hae alla olevan lomakkeen kautta tai soita meille suoraan

  Täytä työhakemus

  Lisätietoja työtehtävästä antaa

  • Jorma Kilpeläinen

  • Toimitusjohtaja, SSA Project Oy
  • +358 504688058