Talotekniikkapäällikkö

Talotekniikkapäällikkö

Oletko talotekniikan rautainen ammattilainen ja etsit uusia haasteita?

Tule meille talotekniikkapäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen. Pääset vastaamaan SSA:n talotekniikkayksiköstä ja talotekniikan kehittämisestä.

Tehtävässä toimit talotekniikkayksikön tiiminvetäjänä. Vastaat SSA:n talotekniikkahankinnoista ja taloudesta, suunnittelun ohjauksesta, toteutuksesta, tuotekehityksestä ja siitä, että SSA:n työmaat saavat parasta mahdollista talotekniikkaosaamista. Pääset mukaan kehittämään innovatiivisia ratkaisujamme, joilla nopeutamme rakennusaikaa ja pienennämme rakentamisen aikaisia hiilidioksidipäästöjä. Saat tehtävääsi tueksi osaavan tiimin ja innostuneen työyhteisön.

TARJOAMME SINULLE

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme töissä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Osaat johtaa tiimiäsi positiivisella asenteella ja et hätkähdä haasteita. Haluat kehittää rakentamista esivalmistusta hyödyntäen.

TOIVOMME, ETTÄ

Toivomme, että sinulla on kokemusta rakennusalan esihenkilötehtävistä. Olet innokas talotekniikan kehittäjä ja haluat olla mukana rakentamassa hyvää työyhteisöä positiivisella asenteella. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä ja avoin mieli uusille asioille. Välität sekä työkavereista, että yhteistyökumppaneistakin. Toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen joko chatista tai hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Jorma Kilpeläiseen.

Kerro meille sinusta ja tule työkaveriksemme!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Jorma Kilpeläinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1400 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 110.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukoti- rakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5028-aspect-ratio-1800-1000

  Työpäällikkö, palvelukotirakentaminen

  Haluatko päästä vetämään kiinnostavia palvelukotirakentamisen projekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa? Tule meille projektipäälliköksi.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4657-aspect-ratio-1800-1000

  Työpäällikkö Pohjoisen Suomen yksikköön

  Työpäällikkö! Kiinnostaako monipuoliset hankkeet ja laaja tehtäväkenttä? Tule työpäälliköksi pohjoisen Suomen yksikköön.

  Lue lisää
  ssa-kesa21-004-leikattu-aspect-ratio-1800-1000

  Markkinointi- koordinaattori

  Markkinoinnin ammattilainen tai juuri koulusta valmistunut! Haluaisitko kokeilla siipiäsi monipuolisessa markkinointikoordinaattorin tehtävässä, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tule meille markkinointikoordinaattoriksi!

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5005-aspect-ratio-1800-1000

  Projektipäällikkö toimitilayksikköön

  Oletko suunnittelunohjauksen projektipäällikkö tai suunnittelupäällikkö ja haet uusia haasteita? Tule meille projektipäälliköksi, ja pääset mukaan kiinnostaviin hankkeisiin!

  Lue lisää