Tuotantoinsinööri Kivistön kauppakeskukseen

Tuotantoinsinööri Kivistön kauppakeskushankkeeseen

Tuotantoinsinööri, haluatko keskittyä yhteen suureen hankkeeseen ja löytää uusia haasteita mielenkiintoisessa projektissa?

Etsimme nyt tuotantoinsinööriä toteutussuunnittelun ohjauksen tehtäviin Kivistön kauppakeskushankkeeseen.

Eduksi on, että sinulla on kokemusta tuotannon suunnittelusta, ymmärrystä suunnittelun ohjauksesta ja kykenet toimimaan työmaan vastaavan mestarin sekä työpäällikön tukena.

Tässä ainutlaatuisessa tehtävässä pääset rakentamaan mielenkiintoista hanketta ja voit vaikuttaa työnkuvaasi.

TARJOAMME SINULLE

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme töissä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Saat tueksesi tehtävään motivoituneen ja kokeneen tiimin, jossa töitä tehdään intohimolla, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan tutkinto ja kokemusta esimerkiksi  työmaa / projekti insinöörin tehtävistä. Haluat päästä näyttämään taitosi mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä. Hallitset tarvittavat IT-järjestelmät ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista.

Tehtävässä katsotaan eduksi hyvät ihmissuhdetaidot.

TOIVOMME, ETTÄ

Toivomme, että tykkäät rakentamisesta ja haluat olla mukana rakentamassa hyvää työyhteisöä positiivisella asenteella. Välität sekä työkavereista, että aliurakoitsijoista ja heidän työntekijöistään. Toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Hae heti mukaan, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

LUE LISÄÄ KIVISTÖN HANKKEESTA

Jätä hakemuksesi ja kerro meille sinusta!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Matti Kylliäinen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat