Työmaainsinööri / SSA Project Oy

|

Tule rakentamaan kanssamme yhtä Suomen suurimmista hotellihankkeista! Mannerheimintielle rakennetaan Suomen ensimmäinen SSA Base -hotelli, 440 huoneen hotellihanke, jonka toteutusorganisaatioon haemme rautaisia rakentamisen ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme nyt hotellihankkeeseen työmaainsinööriä ja työnjohtajia.

Etsimme hotellihankkeeseen kokenutta työmaainsinööriä. Toimit työmaalla projektipäällikön ja vastaavan työnjohtajan kanssa aikatauluhallinnan, kustannushallinnan, työmaahankinnan sekä suunnitteluohjauksen osa-alueilla. Vastuullesi kuuluu myös työmaatoimiston infrastruktuurin ylläpito. Hanke on iso ja vaativa, joten työtehtävä tulee olemaan sopivan haasteellinen. Odotamme sopivaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja sujuvaa tietotekniikan hallintaa. Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus, asenne ja halu edetä urallasi.

Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Täytä työhakemus

Lisätietoja työtehtävästä antaa