Työmaapäällikkö Kivistön kauppakeskushankkeeseen

Työpäällikkö, haluatko keskittyä yhteen suureen projektiin tulipalojen sammuttelun sijaan?

Etsimme nyt työmaapäällikköä ottamaan tuotannon kokonaisvastuun Kivistön kauppakeskushankkeesta. Olet avainpelaaja hankkeessa, jossa päävastuullasi on tuotannon organisointi ja projektin tuotannon johtaminen. Voit halutessasi ottaa vastuuta myös suunnittelun ohjauksesta.

Tässä ainutlaatuisessa tehtävässä pääset rakentamaan mielenkiintoista hanketta ja voit vaikuttaa sekä työnkuvaasi että titteliisi. Vastaat projektin tuotannon toteutuksesta, taloudesta ja etenemisestä sovitussa aikataulussa sekä laadussa. Ihmisten johtaminen on tämän työn tärkein ydin.

TARJOAMME SINULLE

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme töissä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Saat tueksesi tehtävään motivoituneen ja kokeneen tiimin, jossa töitä tehdään intohimolla, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan tutkinto ja kokemusta esimerkiksi työpäällikön, projektipäällikön tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Haluat päästä näyttämään taitosi mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä. Hallitset tarvittavat IT-järjestelmät ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Tulet hyvin ihmisten kanssa juttuun ja ohjaat innostavasti työmaan kohti sujuvampaa ja kestävämpää rakentamista.

Tehtävässä katsotaan eduksi hyvät rakennusalan suhteet ja into paitsi kerätä itsellesi unelmatiimi, myös rakentaa Kivistön hanke arvostetuksi referenssiksi sinulle ja SSA:lle

TOIVOMME, ETTÄ

Toivomme, että tykkäät rakentamisesta ja haluat olla mukana rakentamassa hyvää työyhteisöä positiivisella asenteella. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä ja avoin mieli uusille asioille. Välität sekä työkavereista, että aliurakoitsijoista ja heidän työntekijöistään. Toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Etsimme hankkeeseen myös työnjohtajia. Lähetä hakemus samalla lomakkeella. 

LUE LISÄÄ KIVISTÖN HANKKEESTA

Jätä hakemuksesi ja kerro meille sinusta!

Käsittelemme hakemukset elokuussa, kun palaamme kesälaitumilta!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Hannu Riikola

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Etsimme työnjohtajia koko Suomeen. Tehtäviä löytyy sinulle kokeneesta ammattilaisesta urasi alkuvaiheessa olevaan tulevaisuuden tekijään.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-moduulitehdas-yhteiskuva-7672-aspect-ratio-1800-1000

  Moduulitehtaan tuotantopäällikkö

  Etsimme SSA:n moduulitehtaalle tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastuullesi kuuluu esimerkiksi tuotannon suunnittelu ja ohjaus, resurssointi ja laadun varmistaminen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Karkkilaan

  Tule rakentamaan kanssamme palvelukotia Karkkilaan. Etsimme nyt vastaavaa työnjohtajaa kesällä alkavaan hankkeeseen.

  Lue lisää