Työnjohtaja

Etsimme työnjohtajaa kasvavan yksikkömme uusiin asuinrakennusprojekteihin pääkaupunkiseudulla. Tehtäviä löytyy sinulle kokeneesta ammattilaisesta urasi alkuvaiheessa olevaan tulevaisuuden tekijään. Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös rakennusalan opiskelijoille.

Tehtävässäsi vastaat projektiemme nimettyjen työvaiheiden johtamisesta työmaan tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä tiimisi kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja muun organisaation vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ja olla kehittämässä SSA:ta Suomen halutuimmaksi rakennusliikkeeksi.

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan tutkinto ja kokemusta rakennustyömaiden työnjohtajan tehtävistä. Myös muu koulutus yhdistettynä intoon oppia rakentamisen johtamista voi olla mahdollisuutesi tähän tehtävään.

Toivomme, että tykkäät rakentamisesta, olet yhteistyöhaluinen toimien positiivisella ja intohimoisella asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden, tuen ja tarvittavan koulutuksen kehittyä tehtävässäsi ja edetä urallasi toiveittesi mukaisesti. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä:
Tuomo Kilpeläinen, Yksikönjohtaja, asuntorakentaminen PKS, +358 503466716, tuomo.kilpelainen@ssa.fi
Niko Kinnunen, Työpäällikkö, 0503071602, niko.kinnunen@ssa.fi

  Kerro meille sinusta

  YRITYKSESTÄMME
  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme ihmisläheinen rakentaja, joka rakentaa huolella asiakkaan toiveet todeksi. Tutustu meihin lisää: www.ssa.fi

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021