Työnjohtaja, toimitilarakentaminen

Etsimme työnjohtajaa johtamaan SSA:n toimitilayksikön rakennusprojekteja pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Työtä on tarjolla sinulle, joka haluat haastaa itsesi isommalla työmaalla ja myös sinulle, joka olet aloittamassa työnjohtajan urapolkua.

Tehtävässäsi vastaat projektiemme nimettyjen työvaiheiden johtamisesta työmaan tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä tiimisi kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja muun organisaation vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ja olla kehittämässä SSA:ta Suomen halutuimmaksi rakennusliikkeeksi.

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan tutkinto ja kokemusta rakennustyömaiden työnjohtajan tehtävistä. Myös muu koulutus yhdistettynä intoon oppia rakentamisen johtamista voi olla mahdollisuutesi tähän tehtävään.
Toivomme, että tykkäät rakentamisesta, olet yhteistyöhaluinen toimien positiivisella ja intohimoisella asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden, tuen ja tarvittavan koulutuksen kehittyä tehtävässäsi ja edetä urallasi toiveittesi mukaisesti. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

  Täytä työhakemus

  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Hannu Riikolaan

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  13.08.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021