Työnjohtaja

Työnjohtaja asuntohankkeisiin

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Haluatko olla mukana kiinnostavissa ja sopivan haastavissa hankkeissa? Tule tiimiimme! SSA Project on rakennusliike, joka toimii pääasiassa asunto-, hotelli- ja toimitilarakentamisen aloilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme on arviolta 50ME. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

TARJOAMME SINULLE
Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työyhteisössämme! Meille yrityksemme arvot; avoimuus, rohkeus ja välittäminen, eivät ole sanoja paperilla vaan elämme niiden mukaisesti. Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin, jota tuemme monipuolisilla henkilöstöeduilla.

 

TOIVOMME SINULTA
Odotamme sopivaa koulutusta, mutta tehtävässä tärkeintä ei kuitenkaan ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä asuntorakentamisen työpäällikköön Marko Manniin / +358 50 539 6238 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

    Täytä työhakemus

    YRITYKSESTÄMME
    SSA Project Oy on osa SSA Groupia, joka on perustettu marraskuussa 2012. Konsernissa on työntekijöitä tällä hetkellä noin 70 ja kasvamme kovaa vauhtia. Haluamme olla markkinoiden paras asuin- ja hotellikiinteistöjen rakentaja. Seuraamme muuttuvan maailman tarpeita ja pyrimme käyttämään sekä edistyksellisiä, että kestäviä ratkaisuja kaikessa toiminnassamme.