Työpäällikkö Pohjoisen Suomen yksikköön

Työpäällikkö, haluatko päästä vetämään kiinnostavia projekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa? 

Etsimme nyt työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Pohjoisen Suomen alueelle. Vastaat aluksi myös muualla Suomessa sijaitsevien työmaiden johtamisesta.

Tehtävässäsi vastaat työmaiden johtamisesta kustannustehokkaasti, tekemäsi tavoitearvion puitteissa. Osallistut hankintoihin ja laadit työmaan aikataulun.  Olet työnjohtajille kannustava esihenkilö ja vastaat työmaan laadusta ja työturvallisuudesta.

TARJOAMME SINULLE

SSA on tuore ja raikas rakennusliike, jossa työsi jälki huomataan varmasti. Me SSA:lla panostamme töissä viihtyvyyteen ja siihen, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Saat tueksesi tehtävään motivoituneen ja kokeneen tiimin, jossa töitä tehdään intohimolla, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavassa työyhteisössämme viihdytään niin hyvin, että olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE, JOS

Odotamme, että sinulle on rakennusmestarin tai insinöörin tutkinto ja kokemusta työpäällikön tehtävistä ja työnjohdosta. Sinulla on kykyä sitouttaa työmaahenkilöstö ja ihmisläheinen johtamistaitosi kannustaa työntekijäsi huippusuorituksiin. Olet reilu ja avoin ja toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi lomakkeesta tai soita suoraan Pekalle!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Pekka Kiviahde

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja

  Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukotirakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5005-aspect-ratio-1800-1000

  Hankintainsinööri toimitilayksikköön

  Hankintainsinööri tai hankintapäällikkö! Haluaisitko keskittyä rauhassa yhteen suurempaan projektiin? Vai haluatko ehkä uusia tuulia urallesi?

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl5028-aspect-ratio-1800-1000

  Työpäällikkö, palvelukotirakentaminen

  Haluatko päästä vetämään kiinnostavia palvelukotirakentamisen projekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa? Tule meille projektipäälliköksi.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4406-aspect-ratio-1800-1000

  Yksikönjohtaja

  Oletko rakennusalan visionääri? Ammattilainen, joka uskoo rakentamisessa olevan paljon kehitettävää? Tule meille johtamaan perustettavaa, vähähiilisen rakentamisen konseptiimme keskittyvää yksikköä.

  Lue lisää