Työpäällikkö, palvelukotirakentaminen

Työpäällikkö palvelukotirakentamiseen

Työpäällikkö, haluatko päästä vetämään kiinnostavia palvelukotirakentamisen projekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa?

Etsimme nyt palvelukotituotantoomme työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat palvelukotityömaiden ohjauksesta, hankkeiden läpiviennistä yhdessä projektipäällikön ja muun tiimin kanssa sekä muista työpäällikön tehtävistä.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja hahmotat suunnitteluratkaisujen vaikutusta hankkeen kustannuksiin. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

TOIVOMME, ETTÄ

Sinulla on kokemusta työmaiden käynnistämisestä, työmaan kustannusohjauksesta, aikataulutuksesta ja resursoinnista sekä muista hankkeen läpivientiin liittyvistä tehtävistä. Toivomme sinulta myös periksiantamatonta asennetta työntekoon sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Lauri Rantalaan


  Kerro meille sinusta


  Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

  Lauri Rantala

   Kerro meille sinusta

   Miksi tulisit SSA:laiseksi?
   • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
   • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
   • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
   • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

   SSA Rakennus

   SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

   SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

   Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

   Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

   Tutustu lisää SSA:han

   rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

   Muut avoimet työpaikat

   ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

   Työnjohtaja

   Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

   Lue lisää
   ssa-rakennusliike-mgl5410-aspect-ratio-1800-1000

   Vastaava työnjohtaja

   Tule rakentamaan kanssamme asuintaloja, toimitiloja ja palvelukoteja! Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia koko Suomessa kiinnostaviin projekteihin.

   Lue lisää
   ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

   Vastaava työnjohtaja Palvelukotirakentamiseen

   Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

   Lue lisää
   ssa-rakennusliike-mgl4406-aspect-ratio-1800-1000

   Yksikönjohtaja

   Oletko rakennusalan visionääri? Ammattilainen, joka uskoo rakentamisessa olevan paljon kehitettävää? Tule meille johtamaan perustettavaa, vähähiilisen rakentamisen konseptiimme keskittyvää yksikköä.

   Lue lisää