Vastaava työnjohtaja

Etsimme vastaavaa työnjohtajaa johtamaan kasvavan yksikkömme uusia asuinrakennusprojekteja pääkaupunkiseudulla. Projekteja löytyy sinulle kokeneesta ammattilaisesta urasi alkuvaiheessa olevaan tulevaisuuden tekijään.

Tehtävässäsi vastaat projektiemme johtamisesta laadullisten, aikataulullisten, taloudellisten ja työturvallisuus tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun organisaation kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja työpäällikön vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja kokemusta rakennustyömaiden työnjohtajan/vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja  johdat työmaata varmalla otteella. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

Toivomme, että olet ennakkoluuloton ja rohkea tiimipelaaja, joka toimit positiivisella ja intohimoisella asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhdeksi huippuammattilaiseksi. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Sinulla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja olla kehittämässä SSA:ta Suomen halutuimmaksi rakennusliikkeeksi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä:
Tuomo Kilpeläinen, Yksikönjohtaja, asuntorakentaminen PKS, +358 503466716, tuomo.kilpelainen@ssa.fi
Niko Kinnunen, Työpäällikkö, 0503071602, niko.kinnunen@ssa.fi

  Täytä työhakemus

  YRITYKSESTÄMME
  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme ihmisläheinen rakentaja, joka rakentaa huolella asiakkaan toiveet todeksi. Tutustu meihin lisää: www.ssa.fi

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  14.09.2021

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  13.08.2021