Vastaava työnjohtaja

Vastaavia työnjohtajia palvelukotirakentamiseen

Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia Palvelukotirakentamisen tiimiin. Hankkeita tarjolla ympäri eteläisen Suomen mm. Karkkilassa, Siuntiossa, Lohjalla ja Söderkullassa.  Työt voit aloittaa vaikka heti. 

Tehtävässäsi vastaat projektin johtamisesta työmaan tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä tiimisi kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja muun organisaation vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

TARJOAMME SINULLE

Me SSA:lla tiedämme, että töissä tulee viihtyä ja me haluamme myös vaikuttaa työhömme. Meillä pääset osaksi avointa ja välittävää työyhteisöä, jossa on aidosti reilu meininki. Saat kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi paitsi työkavereiden tuen myös erilaisten koulutusten avulla. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE JOS

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari ja kokemusta rakennustyömaiden vastaavan työnjohtajan tai työnjohtajan tehtävistä. Hallitset tarvittavat IT-järjestelmät ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Tulet hyvin ihmisten kanssa juttuun ja ohjaat innostavasti työmaan kohti sujuvampaa ja kestävämpää rakentamista.

TOIVOMME ETTÄ

Toivomme, että tykkäät rakentamisesta ja haluat olla mukana rakentamassa hyvää työyhteisöä positiivisella ja intohimoisella asenteella. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä, avoin mieli uusille asioille ja välität sekä työnkavereista, että aliurakoitsijoista ja heidän työntekijöistään. Toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Jeremias Savola

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1200 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 80.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  Muut avoimet työpaikat