Vastaavia työnjohtajia keskisen Suomen yksikköön

Etsimme Keskisen Suomen yksikköön vastaavia työnjohtajia palvelukoti ja toimitilahankkeisiin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat toimitilahankkeiden työmaan työnjohdosta tai toimit vastaavana työnjohtajana. Työpaikkoja avoinna mm. Nurmijärvellä, Mäntsälässä sekä Jyväskylän ja Kuopion seudulla.

Tarjoamme sinulle
Me SSA:lla tiedämme, että töissä tulee viihtyä ja me haluamme myös vaikuttaa työhömme. Meillä pääset osaksi avointa ja välittävää työyhteisöä, jossa on aidosti reilu meininki. Saat kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi paitsi työkavereiden tuen myös erilaisten koulutusten avulla. Kilpailukykyisen palkan ja tulokseen sidotun bonuksen lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten etuhinnat VALO-hotelliin.

Jotta tehtävä sopisi sinulle
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta vastaavan työnjohtajan/ työnjohtajan tehtävästä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja tulet ihmisten kanssa toimeen.

Toivomme, että
Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä, avoin mieli uusille asioille ja välität työntekijöistä ja aliurakoitsijoista.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Lauri Rantalaan p. 0407724906.

  Kerro meille sinusta

  Yrityksestämme

  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme.

   

  Soita minulle suoraan, niin jutellaan lisää

  Lauri Rantala

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021