Vastaava työnjohtaja Mäntsälän palvelukotihankkeeseen

Etsimme hoivakotirakentamisen kohteeseen vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälään. Tehtävässä vastaat hoivakotityömaan vastaavan työnjohtajan tehtävistä.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävästä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja tartut uusiinkin haasteisiin ennakkoluulottomasti.

TOIVOMME, ETTÄ
Sinulla on positiivinen ote työn tekemiseen ja asioiden hoitaminen sujuu hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden/työntekijöiden/kollegoiden kanssa.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Lassi Haaraniemeen.

  Täytä työhakemus

  Yrityksestämme

  SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. Tutustu meihin lisää: www.ssa.fi

   

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  14.09.2021

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  13.08.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021