Vastaava työnjohtaja saneeraushankkeeseen

Vastaava työnjohtaja Saneeraushankkeeseen

Etsimme saneerauskohteeseen Vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Hanke sijaitsee Helsingin keskustassa. 

Tehtävässä vastaat työmaan tuotannnon johtamisesta tavoitteiden mukaisesti yhdessä tiimisi kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja muun organisaation vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

 

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

TEHTÄVÄ SOPII SINULLE JOS

Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävästä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja johdat työmaata varmalla otteella. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla. Puhut sujuvasti englantia

TOIVOMME ETTÄ

Toivomme, että tykkäät rakentamisesta ja haluat olla mukana rakentamassa hyvää työyhteisöä positiivisella ja intohimoisella asenteella. Sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä, avoin mieli uusille asioille ja välität sekä työnkavereista, että aliurakoitsijoista ja heidän työntekijöistään. Toimit työssäsi arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää projektista.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Parhaiten tavoitat minut arkisin aamupäivästä kello 9-10 välillä.

Katariina Kuosmanen

  Kerro meille sinusta

  Miksi tulisit SSA:laiseksi?
  • Sinun työsi huomataan varmasti, et ole vain yksi muiden joukossa
  • Meillä on hyvät henkilöstöedut, saat mm. henkilöstöhinnat VALO hotelliin!
  • Meillä on erinomainen työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus, viihdyt meillä varmasti
  • Pääset kehittämään SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen ja kehittymään siinä samalla, me tuemme kehittymistäsi mm. koulutuksilla

  SSA Rakennus

  SSA Rakennus on Suomalainen rakennusliike, joka rakentaa koteja, toimitiloja ja palvelukoteja valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

  SSA on rakentanut yli 1600 kotia ja useita toimitiloja. Tunnetuin referenssimme on  VALO Hotel & Work Helsinki. Meillä on töissä rakennusalan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura ja kokemus monenlaisista projekteista. Yhteensä SSA:laisia on noin 100.

  Me uskomme, että henkilöstön ja urakoitsijoiden viihtyvyys on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Meillä onkin erittäin hyvä työtyytyväisyys ja pieni vaihtuvuus. Panostamme aitoon yhteistyöhön ja kumppanuuteen sekä asiakkaiden, että urakoitsijoiden kanssa. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

  Missionamme on tehdä rakentamisesta kestävämpää ja sujuvampaa. Me etsimme jatkuvasti keinoja, joilla rakentamisen virheitä voidaan vähentää ja laatua nostaa. Me valmistamme esimerkiksi kylpyhuoneet moduulina omalla tehtaalla Vantaalla ja sujuvoitamme näin rakentamista. Me haluamme säilyttää paitsi rakentamamme rakennukset, myös onnellisen luonnon seuraaville sukupolville.

  Tutustu lisää SSA:han

  rekry-työpäällikkö-työpaikat-rakennusala-projektipäällikkö

  Muut avoimet työpaikat

  ssa-rakennusliike-mgl5251-aspect-ratio-1800-1000

  Työnjohtaja

  Työnjohtaja, palaako sinussa rakentamisen johtamisen suuri palo? Etsimme työnjohtajia koko Suomeen.

  Lue lisää
  ssa-rakennusliike-mgl4850-aspect-ratio-1800-1000

  Vastaava työnjohtaja Palvelukoti- rakentamiseen

  Vastaava työnjohtaja, oletko loistava rakennusten ja työyhteisön rakentaja? Tule rakentamaan kanssamme palvelukoteja koko Suomen alueella.

  Lue lisää