Vastaava työnjohtaja / SSA Project Oy

|

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja asuntohankkeisiin

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Haluatko olla mukana kiinnostavissa ja sopivan haastavissa hankkeissa? Tule tiimiimme! SSA Project on innovatiivinen rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Organisaatiorakenteemme on joustava ja olemme kaikki osa tiimiä, jossa sinua arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Meillä on töissä myös opiskelijoita. Yrityksemme pyrkii tarjoamaan opiskelijoille ponnahdusalustan työuralle. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa osaamistaan erilaisilla jatko- ja pätevöitymiskoulutuksilla.

Vastaavan työnjohtajan tehtävään odotamme sopivaa koulutusta sekä riittävää työnjohtokokemusta. Työnjohtajan tehtävässä tärkeintä ei kuitenkaan ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta.