Etsimme toimitilarakentamiseen Vastaavaa työnjohtajaa ja Työnjohtajaa erilaisiin kauppa- logistiikka ja urheiluhallihankkeisiin. Tehtävässä vastaat toimitilahankkeiden työmaan työnjohdosta tai toimit vastaavana työnjohtajana.

ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ
Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto ja kokemusta työnjohtajan tehtävästä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja johdat työmaata varmalla otteella. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, työmaan tulokseen sidotun bonuksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Toimitilarakentamisen vetäjään, Hannu Riikolaan.

  Täytä työhakemus

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021

  Avoin työpaikka

  Vastaava työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.05.2021