Etsimme vastaavaa työnjohtajaa johtamaan SSA:n toimitilayksikön rakennusprojekteja pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Työtä on tarjolla sinulle, joka haluat haastaa itsesi isomman työmaan johtamisessa ja myös sinulle, joka haluat aloittaa vastaavan työnjohtajan urapolun.

Tehtävässäsi vastaat projektisi johtamisesta laadullisten, aikataulullisten, taloudellisten ja työturvallisuus tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun organisaation kanssa. Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen ja työpäällikön vahvan tuen. Toimimme arvojemme avoimuus, rohkeus ja välittäminen mukaisesti.

Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja kokemusta rakennustyömaiden työnjohtajan/vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus on sinulle luontaista. Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä ja johdat työmaata varmalla otteella. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viet projektit alusta loppuun asti, aikataulussa ja ammattitaidolla.

Toivomme, että olet ennakkoluuloton ja rohkea tiimipelaaja, joka toimit positiivisella ja intohimoisella asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhdeksi rakennusalan huippuammattilaisista. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, tai ota suoraan yhteyttä Hannu Riikolaan.

  Täytä työhakemus

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, toimitilarakentaminen

  14.09.2021

  Avoin työpaikka

  Arkkitehti

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Kehitysinsinööri

  13.09.2021

  Avoin työpaikka

  Työnjohtaja, asuntorakentaminen

  11.08.2021